Přejít k hlavnímu obsahu

Deadman přichází k Defining Stars

Team Defining Stars, který je tvořen z větší části Korejskými hráči, dnes dostal velkou posilu. Tou není nikdo jiný než bývalý hráč SK Gaming Andrei "Deadman" Sobolev. Z tohoto clanu byl vyhozen po problémech s Warcraft 3 manažerem Ownitschem a to během posledního WC3L finále. Tento problém vedl k vyhození manažera a kicknutí Deadmana. To nakonec vedlo k přijetí této nabídky. Defining Stars momentálně hrají ve WC3L a kvalifikovali se do NGL TWO.
Výchozí obrázek

Team Čína Defining Stars, který je tvořen z větší části Korejskými hráči, dnes dostal velkou posilu. Tou není nikdo jiný než bývalý hráč EU SK Gaming Rusko Andrei "Deadman" Sobolev. Z tohoto clanu byl vyhozen po problémech s Warcraft 3 manažerem Ownitschem a to během posledního WC3L finále. Tento problém vedl k vyhození manažera a kicknutí Deadmana. To nakonec vedlo k přijetí této nabídky. Defining Stars momentálně hrají ve WC3L a kvalifikovali se do NGL TWO.

Deadman je jedním z nejlepších elfů. Již získal mnoho ocenění v jeho Warcraft 3 kariéře a mezi ty největší patří vedení v starém 64AMD teamu na WC3L šampionátu a jeho úspěchy v jakémkoli turnaji.

Momentální sestava Čína Defining Stars:

Rusko Vladimir 'Point' Egorov Korea Jae Hyuk 'SouthSea' Lee Korea Jin Wook 'MichaeL' Roh Korea Oh Seong 'FiveStar' Kwon Korea Tae-In 'Rainbow' Kim Korea Jin Seok 'Bz' Youn Korea Wei Jong 'Kal' Sim Korea Dae-Yeong 'NangChun' Kwak Polsko Tomasz 'TeRRoR' Pilipiuk Švédsko Yasir 'YasirJ' Jaborie Rusko Andrey 'Deadman' Sobolev