Přejít k hlavnímu obsahu

DEV7L: Ocenění MVP si neskutečně vážím

27. 5. 2016 | 16:26 Counter-Strike 2
K poslednímu LAN finálovému rozhovoru jsme si pozvali nejužitečnějšího hráče šampionů z eXtatus Patrika "DEV7L" Stuchlíka. Co všechno vycházející hvězda prozradila?Patriku, jaké byly tvé bezprostřední pocity po zisku titulu z I. PLAYzone CS:GO ligy? Co pro tebe triumf znamená?Triumf pro mě znamená samozřejmě hodně a hlavně další zlato do sbírky.
Výchozí obrázek

K poslednímu LAN finálovému rozhovoru jsme si pozvali nejužitečnějšího hráče šampionů z eXtatus Patrika "DEV7L" Stuchlíka. Co všechno vycházející hvězda prozradila?

Patriku, jaké byly tvé bezprostřední pocity po zisku titulu z I. PLAYzone CS:GO ligy? Co pro tebe triumf znamená?

Triumf pro mě znamená samozřejmě hodně a hlavně další zlato do sbírky.

Když půjdeme od začátku, jak bys zhodnotil online část ligy, kde se vám tolik nedařilo?

Online část bych moc ani neřešil, protože jsme vlastně neodehráli snad ani jeden zápas v normální sestavě. To bylo zrovna období ve kterém se nám nedařilo a měnila se sestava.

eXtatus CSGO

Do semifinále si vás eSuba vybrala, přišlo vám to překvapivé? Připravovali jste se na ně nějak speciálně? Jak moc velkým oslabením byla absence rdO?

Byli jsme rádi, že si nás eSuba pickla, protože jsme jim měli co oplácet z posledních lanek a turnajů. Nemyslím si, že byli nějak oslabení, ale spíše udělali více chyb než my. Na eSubu jsme se nijak nepřipravovali. Řekl bych, že v našem zápase se prostě hrálo jen opravdu na to, kdo udělá méně chyb. Kluci hráli parádně a všem to padalo byl to skvělý zápas.

Finálový zápas vypadal z vaší strany velice suverénně, co bys k zápasu proti Majestic Lions za sebe dodal?

Co se týká Majestic Lions, tak proti nim jsme hráli i na ASUS Finals, tehdá ještě za nEophyte, a byli jsme rádi, že si to proti nim můžeme znova zopakovat. Dodávat nic moc nemusím, kluci hráli parádně a nám to prostě padalo víc.

Jak bys zhodnotil LAN finále jako takové? Jak jsi byl s akcí spokojený, co byly hlavní přednosti či nedostatky?

LAN finále hodnotím samozřejmě jako povedenou akci. Měl jsem obavy z toho, zda se neuslyšíme, ale naštěstí to bylo v pořádku. Určitě bych takovou akci příště konal někde jinde a před více diváky.

Nedávno jste měnili část své sestavy, jak vidíš aktuální pětku, cítíte se jako domácí jednička? Reflektuje pořadí PLAYzone ligy aktuální stav scény?

Momentálně nám to klape, nábor ZEDKA a oKKa vidím jako správný krok, ale máme ještě na čem pracovat, abychom se mohli někde ukázat. Cítíme se skvěle a uvidíme, jak nám to půjde dál.

Tímto bych ti také chtěl pogratulovat k zisku ocenění MVP turnaje. Znamená to pro tebe něco extra?

Díky! Určitě z toho mám radost a jsem rád, že jsem mohl našemu týmu pomoci, jak jen se to dalo. Tohoto ocenění si neskutečně vážím a jsem za něj rád.

eXtatus CSGO

Když se podíváme dopředu, co vás jako tým aktuálně čeká, co je váš nejbližší cíl, ať už na domácí nebo zahraniční scéně?

Momentálně musíme hlavně makat, co to půjde. Hrajeme ted Game Show 2016 a potřebujeme vyhrát poslední dva zápasy o postup do skupin. Chtěli by jsme se určitě zůčastnit dalších lanek v EU a nejspíš to bude v létě opět v Polsku, kde jsme se minule umístili na krásném druhém místě. Co se týče naší scény, tak určitě budeme chtít uhrát dobré umístění na dalším ASUS Finals. Nejvíce se těším opět na MČR 2016.

Závěrem ti dávám prostor na libovolný vzkaz.

Chtěl bych všem moc poděkovat, že nás podporují a fandí nám! Doufám, že vás nezklameme a vyhrajeme i další nadcházející turnaje. Stay with us!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.