Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba opět se změnou v sestavě

14. 7. 2012 | 15:15 Counter Strike: Source
Vypadá to na další vlnu změn u domácích top týmů. První příchod do svých řad potvrzuje eSuba, která přebírá hráče z konkurenčních eXtatus.Je to jen pár týdnů, co se eSuba.CSS vytasila s novou sestavou, která vyvolala řadu emocí a už je vše zase jinak. Po několika dnech od svého příchodu k eSubě se David 'Kaparzo' Lacina rozhodlu k rychlému odchodu a následnému složení "dream teamu".
Výchozí obrázek

Vypadá to na další vlnu změn u domácích top týmů. První příchod do svých řad potvrzuje eSuba, která přebírá hráče z konkurenčních eXtatus.

Je to jen pár týdnů, co se eSuba.CSS vytasila s novou sestavou, která vyvolala řadu emocí a už je vše zase jinak. Po několika dnech od svého příchodu k eSubě se David 'Kaparzo' Lacina rozhodlu k rychlému odchodu a následnému složení "dream teamu".

Kapitán týmu Štěpán 'hops' Jirout nelenil a stále pracoval na optimální sestavě. Jak to tak vypadá, věc se podařila. Novým pátým do party se stává Jaroslav 'Burla' Zbíral, který do nynějška hájil barvy eXtatus, se kterými nedávno navštívil maďarskou ICL a přivezl se svými spoluhráči bronz. Na pozici šestého se společně s Burlou z eXtatus zpět do eSuby přesouvá také stálice Dmitry 'whisp' Grebennikov.

img

whisp (druhý zleva) a Burla (úplně vpravo) v barvách eXtatus na maďarském ICL

Vyjádření lídra týmu, Štěpána 'hops' Jirouta:

Po té co nás opustil Kaparzo jsme zkoušeli hrát jako dříve, s matoušem na pozici 5tého hráče. Bohužel po týdnu zkoušení, hraní a celkové přípravy, byla na týmu zřejmá určitá nepohoda, která se poté projevovala velice špatnými výkony. Bylo jasné, že tahle sestava nesplňuje naše požadavky týmu, kterému chceme věnovat čas a potřebnou přípravu. Naštěstí pro nás se zde objevil přesný typ hráče, kterého potřebujeme. Nyní doufám, že veškeré problémy v sestavě skončily a my se můžeme konečně naplno věnovat přípravám na budoucí offline akce. Nejbližší akce, které se zúčastníme bude LAN Dětkovice spojená s lan finále Gigabyte Ligy.

Vyjádření nové posily, Jaroslava 'Burla' Zbírala:

K odchodu do eSuby jsem se rozhodl při cestě domů z maďarské ICL, kde jsme jako eXtatus v "mixu" urvali 3tí místo. Při cestě domů, jsem si pak v hlavě všechno promýšlel a uvědomil jsem si, že už mi dochazí čas na aktivní hraní. Už v minulosti jsem dostal nabídku od hopse, abych se přidal k eSubě a v ten moment mi to přisel jako dobrý nápad, ikdyž moje vysněná sestava by byla asi trošku jiná. Kontaktoval jsem hopse, zkusili jsme zahrát pár pcw a tak nějak to dali dohromady. Věřím v to, že s klukama něco natrénujem a snad i potrápíme evropskou source scénu. Tímto bych chtěl hlavně poděkovat Mr.Hanzovi a Hellkovi, že mi pomohli tam, kde jsem teď a také Necimu za to, jak se staral o náš team. Doufám, že se ještě někdy uvidíme a společně se napijem na staré dobré časy. Díky kluci :)

Nynější sestava eSuba.INTEL:

{#Česká Republika} Štěpán 'hops' Jirout
{#Česká Republika} Martin 'nub1um' Lelek
{#Česká Republika} Daniel 'addrid' Navrátil
{#Česká Republika} Dominik 'KLOCEK' Klotzman
{#Česká Republika} Jaroslav 'Burla' Zbíral

{#Česká Republika} Dmitry 'whisp' Grebenikov

Zdroj: esuba.eu
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.