Přejít k hlavnímu obsahu

EU Minor: GODSENT vítězí nad HR!

6. 11. 2016 | 22:34 Counter-Strike 2
I když tento víkend na PLAYzone patří MČR, zapomenout nesmíme ani na vstupní bránu na Major - PGL EU Minor, kde se osm týmů utká o $50.000 a co je hlavní, o postup na ELEAGUE Major kvalifikaci.
Výchozí obrázek

I když tento víkend na PLAYzone patří MČR, zapomenout nesmíme ani na vstupní bránu na Major - PGL EU Minor, kde se osm týmů utká o $50.000 a co je hlavní, o postup na ELEAGUE Major kvalifikaci.

UPDATE #2: Hellraisers dokázali dojít až do finále, kde se utkali se švédským celkem GODSENT. První zápas se hrál na mapě de_cobblestone. První polovinu vyhráli GODSENT 8:7. V druhé polovině to bylo opět velmi vyrovnané. V posledních kolech dokázali HR hru otočit a zvítězili těsným výsledkem 16:14. Druhou mapou byla de_mirage. Na ní v první polovině vyhráli s menším vedením 9:6 HR. V druhé polovině však nedokázali rozbít obranu GODSENT a prohráli 13:16. Rozhodující mapou se stala mapa de_cache. Od začátku vedl jednoznačně švédský celek, který vyhrával jedno kolo za druhým. První polovina skončila 11:4 ve prospěch GODSENT a zdálo se, že HR nemá žádnou šanci. V druhé polovině Hellraisers ukázali týmovou práci a dokázali GODSENT dohnat až do stavu 14:14. V posledních kolech rozhodly drobné chyby, které HR nakonec stálo vítězství. GODSENT tak vyhráli 16:14 a stali se celkovými vítězi EU Minoru. Hellraisers však nemusí smutnit, protože si zajistili místo v evropské kvalifikaci na ELEAGUE Major.

UPDATE #1: První den evropského minoru skončil úspěchem pro týmy Epsilon, GODSENT, Space Soldiers a HellRaisers. Ty se v play-off poperou o dvě vstupenky do Atlanty, kde se bude konat kvalifikační turnaj na ELEAGUE major. 

PGL EU MINOR - PLAY-OFF
1.KOLOFINÁLE WB
GRANDFINÁLE
VÍTĚZ
bo3
bo3
bo3
 
{#Švédsko} Epsilon




 
5.11. 9:30{#Švédsko} GODSENT


 
{#Švédsko} GODSENT


 


vs.{#Evropská unie} HellRaisers
 
{#Turecko} Space Soldiers


 
5.11. 13:30{#Evropská unie} HellRaisersvs.{#Švédsko} GODSENT
{#Evropská unie} HellRaisers


 
 
 
{#Švédsko} GODSENT 
 
 
 
 
1.KOLO
FINÁLE LB
VÍTĚZ LB

 
bo3
bo3


 
 
{#Švédsko} GODSENT
 
 
{#Švédsko} Epsilon
vs.{#Švédsko} GODSENT
 
vs.{#Švédsko} Epsilon 
 
{#Turecko} Space Soldiers

 
 

 

Od 4. do 6. listopadu se v rumunské Bukurešti se odehraje EU Minor, ve kterém se o šanci zabojovat si v kvalifikaci na Major utká osm evropských týmů, 4 pozvané a 4 kvalifikované. Pozvánku k nelibosti ostatních týmů obdrželi GODSENT, Heroic, HellRaisers a Space Soldiers, přes kvalifikaci se dostaly týmy ENCE, Alternate aTTaX, Epsilon a LDLC.

Největším favoritem je tým HellRaisers se slovenskou dvojkou Styko a Zero, který dlouhodobě podává stabilní výkony a zajistil si několik dobrých výsledků proti špičkovým týmům. Mezi favority se řadí také týmy jako Space Soldiers nebo Alternate aTTaX, vítězství si nebudou chtít nechat ujít ani GODSENT, Heroic nebo ENCCE, kteří se ale musí potýkat se změnami v sestavě.

Skupina ASkupina B
{#Švédsko} GODSENT{#Dánsko} Heroic
{#Turecko} Space Soldiers{#Evropská unie} HellRaisers
{#Německo} Alternate aTTaX{#Finsko} ENCE
{#Evropská unie} LDLC{#Švédsko} Epsilon

Týmy jsou rozděleny do dvou skupin, které se v pátek odehrají GSL formátem. Ze skupin postoupí dva nejlepší do play-off, které se odehraje double elimination BO3 bracketem. Dva nejlepší týmy poté dostanou šanci bojovat o místo na ELEAGUE Majoru v prosincové Major kvalifikaci.

Pátek, 4. listopadu
9:00{#Dánsko} Heroic22:26{#Švédsko} EpsilonBO1
9:30{#Turecko} Space Soldiers16:14{#Německo} Alternate aTTaXBO1
10:15{#Evropská unie} HellRaisers14:16{#Finsko} ENCEBO1
10:45{#Švédsko} GODSENT11:16{#Evropská unie} LDLCBO1
11:30{#Švédsko} Epsilon 16:08{#Finsko} ENCE
BO3
12:30{#Turecko} Space Soldiers 16:11{#Evropská unie} LDLCBO3
12:45{#Dánsko} Heroic 1:2{#Evropská unie} HellRaisersBO3
13:45{#Německo} Alternate aTTaX
 0:2{#Švédsko} GODSENTBO3
16:15{#Finsko} ENCE
 0:2{#Evropská unie} HellRaisers
BO3
17:15{#Evropská unie} LDLC
 0:2{#Švédsko} GODSENTBO3

Celý turnaj bude možné sledovat na oficiálním stream PGL:

Štítky: EU Minor, Major, Minor
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.