Přejít k hlavnímu obsahu

eXtatus mění na CS:Global Offensive

25. 9. 2012 | 20:12 Counter-Strike 2
Dnešním dnem se sestava eXtatus oficiálně loučí s CS:Source a přechází na Global Offensive. Přechod však doprovází také změny v sestavě.
Výchozí obrázek

Dnešním dnem se sestava eXtatus oficiálně loučí s CS:Source a přechází na Global Offensive. Přechod však doprovází také změny v sestavě.

Podobně jak u ostatních týmů nastalo nebo již brzy nastane, tak byl přechod týmu na CS:GO jen otázkou času. Hlavním důvodem je změna hry na MČR, právě z CS:Source na Global Offensive. Pro kluky však přechod bude určitým štěstím, jelikož obrovská část CS:Source scény na nový Counter-Strike přešla, nebudou tedy tolik pozadu oproti zahraničí.

Více k tomuto přechodu prozradí lídr týmu Ivo 'hellk' Hort:

Tuto změnu vítáme s otevřenou náručí. Doufáme, že se této nové hře podaří sjednotit naší rozpolcenou FPS scénu a chceme tomu dopomoci. Velice se těšíme na naše první turnaje. Je velice vzrušující sledovat, jak se scény spojují a sám jsem velice zvědavý, jak se nám bude dařit  proti veliké konkurenci, která se momentálně objevuje na poli CS:GO.

S novou hrou přichází i nová chuť trénovat. Posledních pár let už jsme nevěnovali trénování to, co bychom mohli. To se teď ovšem mění. Jsme připraveni dát tomu vše, co je třeba, abychom se na nadcházejícím MČR dostali nejméně do finále a v něm zahráli takovým způsobem, aby se na to dalo dívat.

ext1

Burla (druhý zprava) opět po boku hellka, Neciho a Ice

Jak bylo již v úvodu naznačeno, přechod na novou hru přináší i jednu změnu v sestavě. Odchoduvším hráčem je (opět) Lukáš 'Luka5' Zeman, který v sestavě působil po návratu z krátkého působení u Authority Gaming jen pár měsíců. Místo něj se do sestavy vrací starý známý Jaroslav 'Burla' Zbíral, který u eXtatus působil právě před příchodem Lukáše. Posledním Burlovým působištěm byla eSuba.

Nynější sestava eXtatus.CSGO:

{#Česká Republika} Ivo 'hellk’ Hort
{#Česká Republika} Jan 'MrHanz' Hort
{#Česká Republika} Adam 'Neci' Zoula
{#Česká Republika} Jaroslav 'Ice_' Ferens
{#Česká Republika} Jaroslav 'Burla' Zbíral

ext2

Luka5 (druhý zprava) opět opouští sestavu eXtatus

Tuhle pětici uvidíme již tento víkend na Mezihernovém turnaji, konkrétně v Brně. Poté se však budou připravovat na vrchol sezóny, kterým je koncem října samotné Mistrovství České republiky v počítačových hrách.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.