Přejít k hlavnímu obsahu

eXtatus opět ve změnách, přichází Jalu

18. 12. 2011 | 20:55 Counter Strike: Source
Jeden z nejsilnějších celků naší scény opět mění hráče. Snad jim tahle sestava vydrží déle, než těch několik posledních.Změny v kádru eXtatus započaly koncem srpna, kdy se po LAN Dětkovicích rozhodl ukončit aktivní kariéru sniper týmu Martin 'darKane' Chvíla. Místo Martina příjmul nabídku posílit sestavu eXtatus Marek 'enda' Uhlík, který zaujal svým výkonem právě na Dětkovicích.
Výchozí obrázek

Jeden z nejsilnějších celků naší scény opět mění hráče. Snad jim tahle sestava vydrží déle, než těch několik posledních.

Změny v kádru eXtatus započaly koncem srpna, kdy se po LAN Dětkovicích rozhodl ukončit aktivní kariéru sniper týmu Martin 'darKane' Chvíla. Místo Martina příjmul nabídku posílit sestavu eXtatus Marek 'enda' Uhlík, který zaujal svým výkonem právě na Dětkovicích.

O odchodu uvažoval také Lukáš 'Luka5' Zeman, který se rozhodl zůstat, bohužel ne na dlouho. Po prohře s Cracked Gamers 6:16 v INTEL lize se rozhodl opustit tým i Lukáš. Jako náhradu si tým vyhlédl Tomáše 'Sticker' Jasného.

Když už to vypadalo, že tým se dává pořádně do kupy a i výsledky se zlepšovaly, zasáhla tým další rána v podobě odchodu Matouše 'pussyhead' Urbana, který podobně jako dříve KLOCEK se stěhoval k tuzemského jedničce, celku eSuby. Po odchodu Lukáše už tedy v sestavě nezůstal nikdo z původních eXtatus.

Tahle událost působila na tým dost negativně a už to vypadalo, že eXtatus jako tým budou končit. Spojené s tím si Tomáš 'Sticker' Jasný našel jiný tým. Když se kapitán týmu Michal 'ROBUTEK' Csontoš pokusil opět tým rozjet, kluci byli zase ve třech.

Pro další zápasy INTEL ligy pomáhali týmu Vojtěch 'eRkon' Andrle a Patrik 'FLash' Žižka, kteří však v týmu nezůstali natrvalo. Místo nich už přicházejí posily, které jsou právě v nové sestavě.

Jde o Martina 'XeRo' Csontoše, který už v minulosti často eXtatus pomáhal, a nového snipera týmu - Roberta 'Jalu' Jalůvku, kterého jsme naposledy mohli vidět v jednom týmu s endou na Dětkovicích.

Nynější sestava eXtatus.CSS:

{#Slovenská Republika} Michal 'ROBUTEK' Csontoš
{#Slovenská Republika} Martin 'XeRo' Csontoš
{#Česká Republika} Michal 'Bordel' Weiss
{#Česká Republika} Marek 'enda' Uhlík
{#Česká Republika} Robert 'Jalu' Jalůvka

Tuhle sestavu bychom měli vidět již na lednovém MZH, a také LAN finále INTEL ligy.

Zdroj: extatus.eu
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.