Přejít k hlavnímu obsahu

eXtatus.CSS oficiálně s novým pátým

3. 7. 2012 | 12:56 Counter Strike: Source
CS:Source sestava eXtatus oficiálně představuje novou posilu, která v jejich barvách již debutovala na maďarské lance ICL.
Výchozí obrázek

CS:Source sestava eXtatus oficiálně představuje novou posilu, která v jejich barvách již debutovala na maďarské lance ICL.

Tento víkend eXtatus.CSS bojovali na maďarské Infinity Csárnok Lan, kde nakonec urvali krásný bronz. Úspěch to je hlavně proto, že sestava na lance byla v podstatě mix, z důvodu nepřítomnosti Jana 'MrHanz' Horta a také Lukáše 'Luka5' Zemana, který odešel ke konkurenčním Authority. Tyto dva hráče nahradila dvojice Jaroslav 'Ice' Ferens a Dmitry 'whisp' Grebennikov. Z těchto dvou hráčů se poté rozhodovalo, kdo se u eXt zabydlí natrvalo jako nový pátý.

Mnozí to zřejmě čekali, avšak až teď je to oficiální. whisp z časových důvodů byl méně pravděpodobnější varianta, což se nakonec vyplnilo. Novou posilou do řad eXtatus.CSS sekce se tedy stává Jaroslav 'Ice' Ferens, který se na ICL ukázal ve slušné formě.

ext

Jaroslav 'Ice' Ferens (vlevo) na ICL již v barvách eXtatus

Vyjádření Ivo 'hellk' Horta k nové posile:

Zdravím všechny čtenáře, stalo se přesně to, co nemám rád. Byli jsme nuceni změnit sestavu našeho jinak soudružného týmu. K našem obrovskému překvapení odešel z perfektně fungujícího týmu náš dlouhodobý kamarád Luka5, který si takto zavřel dveře do nejednoho týmu na naší scéně. Složili si team, se kterým se domnívají, že se jim podaří uhrát něco více, než my. Chci být upřímný a proto se přiznám, že vzhledem k tomu, že je to team utvořený z nejkontroverznějších hráčů naší scény, tak jim ani nepřeji štěstí, protože si opravdu myslím, že by si jej ani nezasloužili.

Důležité ovšem je to, že jsme se z Lukášova odchodu nepoložili a sehnali jsme si náhradu. Je to jeden z v současné době nejzkušenějších hráčů naší scény. Takže co se týče zkušeností jsme se určitě posunuli ještě výše, než jsme byli. Ice s námi odehrál skvělý turnaj v maďarsku a ukázal, že jeho profesionální kariéra ještě neskončila. Těšíme se na další turnaje, kde budeme moci hrát v plné sestavě a s taktikama, které budeme mít nacvičené dopředu déle, než pouze týden. Také bych chtěl podotknout, že se v týmu potkají dva kmeti české css scény a to Mr.Hanz a Ice a určitě bude zajímavé pozorovat tyto dva věčné rivaly hrát spolu za jeden team.

Nynější sestava eXtatus.CSS:

{#Česká Republika} Adam 'Neci' Zoula
{#Česká Republika} Ivo 'hellk' Hort
{#Česká Republika} Jan 'MrHanz' Hort
{#Česká Republika} Jaroslav 'Burla' Zbíral
{#Česká Republika} Jaroslav 'Ice' Ferens

Zdroj: extatus.eu
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.