Přejít k hlavnímu obsahu

Fraternitas mění dva, FLasH a bullet out

16. 11. 2015 | 22:52 Counter-Strike 2
Podle vyjádření Jakuba "LogaN" Moravce se Fraternitas rozhodli propustit dva hráče, Patrika "FLasH" Žižku a Davida "bullet" Hartmana, které nahradili veteránem Jaroslavem "Ice_" Ferensem a mladým Reném "emerby" Rácem.Fraternitas před měsícem mnohé překvapili svým umístěním na slovenských Y-Games, kde skrz lower bracket prošli až do samotného finále, kde dali zabrat výherním Majestic Lions.
Výchozí obrázek

Podle vyjádření Jakuba "LogaN" Moravce se Fraternitas rozhodli propustit dva hráče, Patrika "FLasH" Žižku a Davida "bullet" Hartmana, které nahradili veteránem Jaroslavem "Ice_" Ferensem a mladým Reném "emerby" Rácem.

Fraternitas před měsícem mnohé překvapili svým umístěním na slovenských Y-Games, kde skrz lower bracket prošli až do samotného finále, kde dali zabrat výherním Majestic Lions.

Ani to nakonec nestačilo k jejich kvalifikaci na MČR, pouze výhra by je posunula na spodní příčky v rámci top osmičky, takže nemohli jejich pozici potvrdit na největší akci roku. I přes jejich poslední úspěch ale v sestavě proběhly změny.

Patrik "FLasH" Žižka a David "bullet" Hartman opouštějí sestavu a nahrazuje je zkušenostně podobná dvojice. Veterán Jaroslav "Ice_" Ferens nastupuje do Fraternitas a překvapivě vidíme i nové jméno v podobě Reného "emerby" Ráce.

Celé vyjádření {#Česká Republika} Jakuba "LogaN" Moravce na jeho Facebook stránce je následující:

"Tak chtěl bych vám sdělit pár informací ohledně našeho týmu. 

Byli jsme nuceni udělat změny v sestavě i přes to, že se nám poslední dobou dařilo a nevedli jsme si vůbec špatně. Nicméně se loučíme s bulletem a flashem. Tímto bych chtěl klukům poděkovat za společné strávené chvíle ať už na lanu nebo na onlinu. A přeji jim hodně štěstí dál. 

Teďka už ale zpátky a ja mohu přivítat do naší party 2 nové borce jedním znich je ostřílený borec Jaroslav" Ice_ " Ferens a druhým je "mladý" hráč, kterému dáváme šanci, aby ukázal co v sobě má a je jím René "emerby" Rác. Timto kluky vítám mezi námi a doufám, že společně budeme moci konkurovat nejlepším týmum u nás smile emoticon. ‪#‎GOFTSHYPE‬!"

Nová sestava Fraternitas vypadá následovně:

{#Česká Republika} Jakub "LogaN" Moravec
{#Česká Republika} Karel "sneix" Pavlica
{#Česká Republika} Martin "Tiano" Picmaus
{#Česká Republika} Jaroslav "Ice_" Ferens
{#Slovenská Republika} René "emerby" Rác

Štítky: Fraternitas