Přejít k hlavnímu obsahu

Fraternitas se vrací s týmem lídra PLAYzone ligy!

29. 8. 2016 | 21:37 Counter-Strike 2
Před půl rokem byla kapitola s názvem CS:GO u Fraternitas ukončena. V kuloárech mnohokrát kolovaly zvěsti, že by to Bratrstvo opět s nejpopulárnější střílečkou současnosti zkusilo. Tahle chvíla nastává právě teď, kdy pod křídla FTS míří aktuální lídr II. PLAYzone CS:GO ligy.
Výchozí obrázek

Před půl rokem byla kapitola s názvem CS:GO u Fraternitas ukončena. V kuloárech mnohokrát kolovaly zvěsti, že by to Bratrstvo opět s nejpopulárnější střílečkou současnosti zkusilo. Tahle chvíla nastává právě teď, kdy pod křídla FTS míří aktuální lídr II. PLAYzone CS:GO ligy.

Poslední CS:GO tým Fraternitas okolo jmen jako je Tiano nebo Sneix působilo pod kapucí koncem loňského roku, po opakovaných změnách definitivně skončila tato spolupráce v únoru. Dnešním dnem se tedy Bratrstvo vrací do hry po více než šesti měsících.

Fraternitas

Poslední CS:GO tým Fraternitas zažil také extrémní podmínky hraní CS:GO na Sněžce

Kandidátů na volné místo se v českých vodách příliš najde pomálu, pokud by tedy Fraternitas nechtěli "ukrást" sekci jinému týmu. Nabízelo se tak jedno jméno, tedy aktuálně vedoucí tým PLAYzone CS:GO ligy - Iron Branch. Sekce pod vedením Filipa 'file' Machuldy se do ligy dostala v této sezóně díky vítězství v kvalifikačním turnaji, tehdy ještě pod názvem Musíš Mířit Na Tělo. Proslýchal se jejich odchod z IB a tuto neděli již hráči nastoupili do ligových zápasů pod staronovým názvem. Načež byli osloveni Fraternitas a den na to je spolupráce na světě.

Sestava plná nadějných hráčů byla nedávno doplněna o zkušeného Tomáše 'teCkoO' Koširera. Při svém působení v PLAYzone lize pod tagem Iron Branch zažili pocit porážky pouze dvakrát proti eSubě a jednou proti Inside Games, na kontě má nová sekce Fraternitas osm výher z celkových dvanácti zápasů. Ve zbylých dvou zápasech je čekají duely proti eXtatus a eEriness. Nutno však dodat, že jejich pozice je ovlivněna vyšším počtem odehraných zápasů.

Jediným otazníkem je hra nových Fraternitas na offline prostředí. Nadpoloviční většina se sice loni představila na MČR (file a iNvis skončili třetí s eXtatus), ale Fraged s Pechynem atmosféru lan akce nezažili ani jednou. Příležitostí na podzim však bude více než dost, ať už to bude MSI GAMES, MSR nebo případné LAN finále PLAYzone ligy. Aktuálně šestá sekce MČR klasifikace má také velkou šanci postupu na samotné Mistrovství ČR, proto je pro všechny zúčastněné strany velký plusem, že po bývalých Iron Branch sáhla organizace úrovně Fraternitas.

 

File a iNvis mají zkušenost s loňským MČR, letos jsou na nejlepší cestě bojovat o titul znovu - Foto: eXtatus

K nové akvizici do řad Bratrstva se vyjádřil manažer Roman Dufek:

"Ahoj všem fanouškům Bratrstva, zprvu bych chtěl vyjádřit neskutečnou radost, že nebudu muset denně odpovídat na zprávy ve znění "Ahoj, mám tým, všichni jsou MGE, ale náš snajpr je saprým, můžeme k vám do organizace?"

Jsem nadšený, že se nám vyplatila trpělivost, kdy jsme od února vytrvale odmítali všechny nabídky od různých týmů, od naivních nováčků až po velmi seriózní a dobře vypadající sestavy. Nakonec jsme ale našli, slovo dalo slovo a jdem to oslavit do Tribunálu."

Nynější sestava Fraternitas.CSGO:

{#Česká Republika} Filip 'file' Machulda
{#Česká Republika} Martin 'iNvis' Hubáček
{#Česká Republika} Dominik 'Fraged' Herz
{#Česká Republika} Martin 'Pechyn' Pechoušek
{#Slovenská Republika} Tomáš 'teCkoO' Koširer

Štítky: Fraternitas
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.