Přejít k hlavnímu obsahu

Fraternitas střídají hráče

9. 1. 2017 | 16:14 Counter-Strike 2
Třetí nejlepší tým RoG Masters Fraternitas začátkem roku mění jednoho hráče ve svém středu.Tuzemská herní organizace Fraternitas je především známá kvůli své League of Legends sestavu, která vyhrála vše, co mohla. CS:GO sekce ale nezaostává a po třetím místě na MSI Games a čtvrtém místě na finále PLAYzone lig, završila herní rok krásnou bronzovou medailí na RoG Masters, kde si v souboji o třetí místo poradili s eEriness E-BLUE.
Výchozí obrázek

Třetí nejlepší tým RoG Masters Fraternitas začátkem roku mění jednoho hráče ve svém středu.

Tuzemská herní organizace Fraternitas je především známá kvůli své League of Legends sestavu, která vyhrála vše, co mohla. CS:GO sekce ale nezaostává a po třetím místě na MSI Games a čtvrtém místě na finále PLAYzone lig, završila herní rok krásnou bronzovou medailí na RoG Masters, kde si v souboji o třetí místo poradili s eEriness E-BLUE.


Fraternitas na RoG Masters - Foto: Hitpoint.cz

Do Svitav už ale tým odjel v lehce upravené verzi. Martin "iNvis" Hubáček přenechal svoje místo Vítovi "pokyzz" Pokornému, který zastal jeho místo dokonale. Společně sice nejdříve neustáli tlaku silné eSuby, ale poté si smlsli na výše zmíněných eEriness. 

Plán pro rok 2017 byl načrtnut u Fraternitas stejně jako loni. Se stávající sestavou si určit priority a dostat se postupně na čelo československé scény. Vše ale nabírá nový směr, a to když se zmíněný Martin Hubáček rozhodl ukončit své působení u Fraternitas. Na jeho místo se tak oficiálně přesouvá Vít Pokorný.

"Zdravím fanoušky Fraternitas. Jsem velice rád, že budu reprezentovat barvy Fraternitas. S klukama se znám již delší dobu, kdy jsme spolu hráli za celek MMNT. V této sestavě vidím velký potenciál do roku 2017. V závěru bych chtěl poděkovat iNvisovi, že mi dal tuhle příležitost, chtěl bych mu popřát hodně štěstí do života."

Pevnou rukou nad týmem vládne manažer Roman Dufek, ten se vyjádřil následovně:

"Ahoj bratři a sestry, vítám u nás mladého šíleného střelce, který nám už pomohl rozstřílet eEriness na RoG. Jak psal jeden chytrý pán na idnes.cz, šíleného střelce je nejlepší zastavit živou vlnou, a stejně většinou hodně lidí zemře, a to splňuje všechna očekávání, která od Pokyzze mám."

Aktuální sestava Fraternitas:

{#Česká Republika} Filip "file-" Machulda
{#Česká Republika} Vít "pokyzz" Pokorný
{#Česká Republika} Dominik "Fraged" Herz
{#Česká Republika} Martin "Pechyn" Pechoušek
{#Česká Republika} Matěj "twist" Petráš

{#Česká Republika} Roman Dufek - manažer sekce

Pro loňské Mistrovství České republiky jsme měli připraveny medailonky hráčů a z týmu Fraternitas se představil právě odcházející iNvis. Zpětně se na něj můžete podívat zde.

Štítky: Fraternitas