Přejít k hlavnímu obsahu

Freeze se vrátil! Jak v noci dopadl?

16. 6. 2017 | 09:33 League of Legends
Americká Challenger Series se v létě nedočkává přílišné podpory, ať už je to kvůli streamování pouze vybraných zápasů nebo přechodu NA LCS na model franchisingu. My stále máme ve hře Freeze a ten se dnes v noci premiérově představil v akci! Jak při obnovené premiéře dopadl?
Výchozí obrázek

Americká Challenger Series se v létě nedočkává přílišné podpory, ať už je to kvůli streamování pouze vybraných zápasů nebo přechodu NA LCS na model franchisingu. My stále máme ve hře Freeze a ten se dnes v noci premiérově představil v akci! Jak při obnovené premiéře dopadl?

Jistě si vybavujete zprávy, že Tempo Storm posílil korejský hráč Reven, který v základní sestavě nahradil právě Freeze. O českém hráči nepadlo ani slovo, on sám o situaci mluvit nemohl, ale do jiného týmu také nepřestoupil, tudíž zůstal stále s týmem. V posledních dnech si jeho fanoušci mohli užít streamy z Challengeru ~600LP nebo house tour. Nejraději však Freeze uvidíme na bojišti se svými spoluhráči a tahle situace se poštěstila dnes v noci proti eUnited.

Že půjde právě o návrat do bojů o LCS poodhalil Freeze v den konání zápasu statusem "Dneska to bude zajímavý." V noci byl pro oficiální stream vybraný zápas hvězdných Delta Fox, jenž utržili další porážku, a tak souboj Tempo Storm vs. eUnited proběhl mimo vysílání. Nutno říci, že je to velká škoda, jelikož jde o dva nejsilnější týmy Challenger Series.

Oba týmy mířily za čtvrtou výhrou a stoprocentní bilancí, první hra však TS těžce nevyšla. Freeze na Xayah se nezmohl na nic a přišel debakl 2:24 (Match History). V druhé půlhodinové hře se karty otočily a díky solidní kontrole objektivů dokázal Tempo Storm vyrovnat (Match History). Přichází třetí hra, rozhodující. V jednu chvíli se Freezův tým ocitl ve vedení o bezmála 5 tisíc goldů, poté však zaúřadovala nafeedovaná Fiora v rukou jednoho silného Lecorice. Finální skóre 11:1 mluví za vše a TS utržili svoji první porážku (Match History).

Jak je zmíněno výše, šlo o duel dvou papírově nejsilnějších týmů Challenger Series, takže si Freeze a spol. z porážky nemusejí dělat velkou hlavu. Dle názorů komunity byl sice Freezův návrat do sestavy překvapivý, ale on tím hlavním důvodem prohry proti eUnited nebyl, tak jako celková makro hra kolem objektivů, která zahodila třetí hru. My doufáme, že Freeze se nevrátil na Summoner's Rift pouze na jednu sérii a příště se objeví třeba i na streamu!

Čekání na další novinky okolo Freeze si můžete zkrátit prohlídkou domu Tempo Storm:

Štítky: freeze, Tempo Storm
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.