Přejít k hlavnímu obsahu

Hearthstone sekce u Dignitas

9. 8. 2014 | 23:49 Hearthstone
Jako další z herních organizací i Team Dignitas zakládá Hearthstone sekci a začíná rovnou s třemi hráči. Ptáte se jakými? Pojďme si je představit.
Výchozí obrázek

Jako další z herních organizací i Team Dignitas zakládá Hearthstone sekci a začíná rovnou s třemi hráči. Ptáte se jakými? Pojďme si je představit.

Prvním hráčem, kterého představíme možná znáte, protože už za Team Dignitas dříve v League of Legends hrál (sestava Team Dignitas UK) a tím je {#Velká británie} Nick 'Cookmysock' Li.

"Rád bych chtěl poděkovat Teamu Dignitas za jejich důveru a příležitost, kterou mi dali v Hearthstonu. A především se těším na možnost ještě jednou reprezentovat Team Dignitas v jejich barvách a rožšírit tak Hearthstone na poli e-sportu,"

napsal Nick 'Cookmysock' Li.

Druhým novým členem se stává {#Velká británie} Lewis 'Blackout' Spencer, který si velice dobře vede na turnajích a také poradřilo se mu postoupit do další fáze kvalifikace na Blizzcon.

"Připojení k Teamu Dignitas je pro mě samozřejmně velkou věci a nemůžu se dočkat příležitosti, kdy ukážu, že mám Teamu Dignitas co nabídnout,"

napsal Lewis 'Blackout' Spencer.

A poslední hráč do party je {#Velká británie} James 'Greensheep' Luo. James si taktéž vede hodně dobře na turnajích i na Hearthstone ladderu, kde se mu podařilo udržet první místo na EU i NA serveru zároveň. Nemůže být tak pochyb, že bude skvělou posilou do teamu.

"Jsem hodně šťastný, že jsem se připojil k Dignitas a můžu být součástí téhle velké britské organizace. Doufám, že moje přítomnost přispěje Dignitas k zisku dalších ocenění a že přispěju k tomu, aby se naše Hearthstone sekce stala nejlepší na světě,

napsal James 'Greensheep' Luo.

A co si o tomhle složení myslíte vy? Má tahle trojka ambice na to být nejlepším týmem na scéně karetní hry Hearthstone: Heroes of Warcraft?

Štítky: Dignitas