Přejít k hlavnímu obsahu

Kaparzo oficiálně posiluje eEriness

1. 10. 2017 | 20:46 Counter-Strike 2
Spekulace se potvrdily a ke dnešnímu dni je tým eEriness opět kompletní.
Výchozí obrázek

Spekulace se potvrdily a ke dnešnímu dni je tým eEriness opět kompletní.

Roman 'blade' Pilný přišel začátkem září o talentovaného snipera ze své stáje, kdy Hubert 'CaNNiE' Ludwig zamířil do konkurenční eSuby jako náhrada za jednoho ze dvou benchnutých hráčů. Zatímco Modrá krev již získala svůj první titul v nové sestavě, eEriness jsou až dnes kompletní. Právě jeden z bývalých eSubáků čekal na vypršení kontraktu, aby se k bladeovi a spol. mohl přidat. Řeč je samozřejmě o zkušeném sniperovi Davidu 'Kaparzo' Lacinovi.

Jako vídáme často ve světě, tak se stalo i nyní na domácí scéně. Kaparzo již s eEriness pár dní trénuje, nicméně v oficiálních zápasech nastoupil pouze jako host a například v duelu proti eSubě kvůli smlouvě do konce měsíce září nemohl nastoupit. Nyní je vše oficiální a tak se tato posílená pětice s novou dávkou zkušeností může začít připravovat na závěr letošní sezóny. Y-Games se blíží a eEriness ještě nemají pojištěný ani postup na Mistrovství České republiky.

„V první řadě bych rád poděkoval týmu eSuba, jak klukům, tak manažerům. Byla to super jízda, která bohužel teď skončila a něco nového zase začíná a to pro obě strany. Jsem velice rád, že jsem se mohl přidat ke klukům a udělám maximum pro to, abychom ještě posbírali nějaké ty body a potrápili soupeře na MČR. Uvidíme, jak to v týmu bude fungovat, je potřeba vypilovat pár věcí a začít pracovat od začátku. Tak nám držte palce, ať se dostaneme co nejrychleji do formy. Tréninkem za lepší zítřky, toho se teď budeme s klukama držet a určitě nám to vyjde! Další velké díky patří také samozřejmě všem lidem a fans, co stojí za mnou a podporují můj stream!“

- David 'Kaparzo' Lacina, nová posila týmu

„Je mi velkou ctí u našeho celku přivítat hvězdu evropských parametrů, jakou je nikdo jiný než KAPARZO. David k nám přichází z konkurenčního celku eSuba, kde proběhla menší rošáda v kádru. Jeho místo v eSubě nahradil náš bývalý IGL Cannie, kterému přeji hodně štěstí v plnění jeho osobních snů. Přeji si a pevně věřím, že David bude ideální náhradou na pozici IGL & AWP, která nás dokáže dovést na vysněná přední místa na česko-slovenské scéně a ne-li i na té evropské.

- Miroslav 'Spike' Tomáš, manažer eEriness

Nynější sestava týmu eEriness E-Blue:

{#Česká Republika} Roman 'blade' Pilný
{#Česká Republika} Filip 'AJTT' Dolenský
{#Slovenská Republika} René 'fazen' Szíjjártó
{#Slovenská Republika} Dominik 'NIO' Maxián
{#Česká Republika} David 'Kaparzo' Lacina

Štítky: eEriness
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.