Přejít k hlavnímu obsahu

Mistrem České republiky 2012 je Cechi

2. 5. 2012 | 14:54 Warcraft 3
Vážení hráči, Česká republika má nového mistra ve WarCraft III: The Frozen Throne. Po téměř půlroční kvalifikaci se na jarním LanCraftu shromáždilo 11 kvalifikovaných hráčů a 5 vybraných z lancraftového turnaje, aby se zúčastnili celoročního vyvrcholení v craftování. Na offline finále byly pro vítěze připraveny ceny v hodnotě přes 5000 Kč, které si rozdělili v plném měřítku hráči z Cracked Gamers.
Výchozí obrázek

Vážení hráči, Česká republika má nového mistra ve WarCraft III: The Frozen Throne. Po téměř půlroční kvalifikaci se na jarním LanCraftu shromáždilo 11 kvalifikovaných hráčů a 5 vybraných z lancraftového turnaje, aby se zúčastnili celoročního vyvrcholení v craftování. Na offline finále byly pro vítěze připraveny ceny v hodnotě přes 5000 Kč, které si rozdělili v plném měřítku hráči z Cracked Gamers. Zlatý pohár si odnáší {#Česká Republika}   Cracked.Cechi. Jak probíhal celý turnaj, to si ukážeme následně, nechybí ani záznamy her.

Cracked.Cechi - 1. místo



Cracked.Sign - 2. místo



Cracked.Seda - 3. místo



MČR se rozhodl z osobních důvodů na poslední chvíli neúčastnit HonEy, a tak máme v celém turnaji jen 3 kontumace, když k tomu musíme přičíst záhadné zmizení Alakazama s fanynkou v době jeho zápasu LB. V prvním kole se odehrálo vše podle očekávání výjimkou zápasu Cultik 2:1 GREEN. Za okomentování taktéž stojí zápas Flonid 0:2 x1ma, kde favorizovaný night elf dvakrát prohrává pod nátlakem mass ghoul taktiky, tahle taktika ale už nestačila v dalším roundě proti e1f. GREEN se postupně vzpamatovává ze své epické prohry a do semifinále se probojoval přes všechny protihráče s výsledky 2:1 (Sekaj, e1f, Angelius). V semifinále prohrává GREEN 0:2 Sign a umísťuje se tak na 4. místě. V turnaji nyní následovaly nejnapínavější a nejdelší hry, u kterých se hráči opravdu zapotili. Sign, který ve WB vypadl 0:2 se Sedou, zapojil zpátky všechny své hráčské schopnosti a v LB Sedu poráží 2:1. Přihlížející diváci hry komentovali slovy typu wtf a dokonce i Seda se ve hře tázal Signa: "Jsi Korejec nebo co omg?", když mu přes půl mapy blokoval hrdinu footem. Následovaly hry o 1. místo, které se odehrály krátce před půlnocí v sobotu. Když v první hře v UD mirroru opět vyhrává Sign, tentokrát nad Cechim, nikdo tomu zřejmě nechtěl věřit (tuhle hru vyhrál pěkným surroundem). Bohužel v následujicích hrách Signa už "killing-spree" forma opustila a Cechi se dále docela jednoznačně stává mistrem České republiky.


Replaypack: DOWNLOAD

Celé play-off: GRID

Konečné umístění MČR 2012:

1.místo {#Česká Republika}  Cracked.Cechi - Pohár + SCORE + Myš SteelSeries Sensei, 300b
2.místo {#Česká Republika}  Cracked.Sign - Roční předplatné časopisu SCORE
, 200b
3.místo {#Česká Republika}  Cracked.Seda - Sluchátka SteelSeries Siberia in-ear, SCORE, 100b
4.místo {#Česká Republika}  Cracked.GREEN - SCORE, 80b ranking
5.-6.místo {#Česká Republika}  starZ.Angelius - SCORE, 60b ranking
5.-6.místo {#Česká Republika}  BiT.n3GR - SCORE, 60b ranking
7.-8.místo {#Česká Republika}  Cracked.e1f - 40b ranking
7.-8.místo {#Česká Republika}  BiA.Thunderen - 40b ranking
9.-12.místo {#Česká Republika}  Cult.Cultik - 20b ranking
9.-12.místo {#Česká Republika}  Super_Sheep - 20b ranking
9.-12.místo {#Slovenská Republika}  Sekaj - 20b ranking
9.-12.místo {#Česká Republika}  X1ma - 20b ranking
13.-16.místo {#Česká Republika}  smD.Alakazam - 10b ranking
13.-16.místo {#Česká Republika}  Flonid - 10b ranking
13.-16.místo {#Slovenská Republika}  Kalisa - 10b ranking
13.-16.místo {#Česká Republika}  vR.HonEy - 10b ranking

Štítky: MČR 2012