Přejít k hlavnímu obsahu

Nardeus se vrací z Turecka do Evropy

9. 11. 2015 | 15:55 League of Legends
Přední český hráč Tomáš 'Nardeus' Maršálek strávil celou letošní sezónu v Turecku, nyní se však vrací zpátky do Evropy, aby se pokusil probojovat do EU League Championship Series.
Výchozí obrázek

Přední český hráč Tomáš 'Nardeus' Maršálek strávil celou letošní sezónu v Turecku, nyní se však vrací zpátky do Evropy, aby se pokusil probojovat do EU League Championship Series.

Nardeuse si můžete pamatovat z domácí scény, kde byl tři roky zpátky objeven eSubou. Následně působil také v Benched Gaming a Reason Gaming, po jehož rozpadu se pokoušel s týmem Heavy Botlane uspět v EU Challenger Series - tým Cloud 9 EU byl ovšem proti a po neúspěchu Maršálek z týmu odešel do turecké LCS, konkrétně do týmu Beşiktaş e-Sports Club.

Za své působení v roce 2015 dokázal dvakrát postoupit do finále celé soutěže a díky jarnímu triumfu se mohl Nardeus podívat také na Mid-Season Invitational, kde si zahrál proti světoznámým týmům v čele s SK Telecom T1. Nicméně nyní přichází jeho další hráčská etapa.

Tomáš Nardeus Maršálek

Nardeuse mohli pozorní diváci vidět na víkendovém Mistrovství České republiky. Na krátké spolupráci se domluvil s eSubou, které přišel na jednorázovou výpomoc. Maršálek ukázal své zkušenosti i mechanické dovednosti, díky čemuž dokázal vybojoval s eSubou stříbro.

Tomáš 'Nardeus' Maršálek se rozhodl po roce působení odejít z Beşiktaş společně se svým junglerem a analystou. Tito tři budou v následující sezóně společně působit pod vlajkou americké organizace 3sUP Enterprises. Hlavním cílem této nové LoL sestavy je probojovat se EU Challenger Series a následně se pokusit také o samotnou League Championship Series.

Tento nový tým není složený z žádných nováčků. Kromě výše zmíněné dvojice si v Turecku zahrál i midař Abaria, topaře Kektze můžete naopak znát jakožto náhradníka Fnatic.

Nynější sestava 3sUP Enterprises:

{#Slovinsko} Bor 'Kektz' Jeršan - Top Laner
{#Finsko} Arttu 'Taikki' Sirkka - Jungler
{#Polsko} Boguslaw 'Abaria' Dobryniewski - Mid Laner
{#Česká Republika} Tomáš 'Nardeus' Maršálek - Marksman
{#Finsko} Niklas 'Zytan' Lakaniemi - Support

Zdroj: Facebook stránka Tomáše 'Nardeus' Maršálka

Štítky: 3sUP, Besiktas, Nardeus
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.