Přejít k hlavnímu obsahu

Nejlepší český tým mění svůj domov

28. 3. 2012 | 18:01 Counter Strike: Source
Organizace eXtatus, která oznámila nedávno nový web a dresy, nyní přichází s další velkou zprávou.
Výchozí obrázek

Organizace eXtatus, která oznámila nedávno nový web a dresy, nyní přichází s další velkou zprávou.

ext

Dva týdny po oficiální odchodu bývalé CS:Source sekce může organizace eXtatus konečně oznámit náhradu. SC2 a FIFA sekci doplní sestava, která dříve působila v týmech jako Riders on the Storm, nEophyte a naposledy v sEnsitive eSports.

Šestice vedená Adamem 'Neci' Zoulou měla prémieru na březnovém Mezihernovém turnaji. Majitel klubu eXtatus Jan 'Barny' Barnet těsně před Meziherňákem na Facebookové stránce nastiňoval příchod nové sekce a fotkami tento přestup zpečetil.

Tato sestava má za sebou mnohé. Mezi největší offline úspěchy sekce poslední doby patří například vítězství na LAN Dětkovice 2010, několik 1. míst z mezihernových turnajů nebo dva tituly z INTEL ligy. V současné době je tedy tato šestice naprostá jednička české scény, což potvrzuje svojí pozicí v MČR klasifikaci.

 

ext

Vyjádření majitele eXtatus Jana 'Barny' Barneta:

O angažování této sestavy jsme v podstatě uvažovali již od října minulého roku, kdy naše tehdejší sekce začala mít problémy se stabilní sestavou. Nicméně důvěru jsme stále vkládali bývalé sekci a výměnu neuskutečnili. Avšak zhruba před měsícem přišel jasný impuls k tomuto kroku v podobě další vlny změn v bývalé sestavě. Rozhodli jsme se tedy angažovat v současné době nejlepší český tým, bývalé sEnsitive. S hráči se dlouho známe a fakt, že v sestavě působí i bývalí hráči eXtatus, tento výběr jen utvrdil.

Nynější sestava eXtatus.CSS:

{#Česká Republika} Adam 'Neci' Zoula
{#Česká Republika} Ivo 'hellk' Hort
{#Česká Republika} Jan 'MrHanz' Hort
{#Česká Republika} Lukáš 'Luka5' Zeman
{#Česká Republika} Jaroslav 'Burla' Zbíral
{#Česká Republika} Josef 'pep1k' Božek

Zdroj: eXtatus.eu
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.