Přejít k hlavnímu obsahu

Pechyn opouští eSubu

1. 1. 2018 | 19:47 Counter-Strike 2
Není to tak dlouho, co z eSuby odešel talentovaný AWPer, Karel "fredi" Královec, a dnes se dozvídáme i o odchodu Martina "Pechyn" Pechouška. Ten na rozdíl od frediho odchází na vlastní žádost, přestupuje totiž pod jiný tým. 
Výchozí obrázek

Není to tak dlouho, co z eSuby odešel talentovaný AWPer, Karel "fredi" Královec, a dnes se dozvídáme i o odchodu Martina "Pechyn" Pechouška. Ten na rozdíl od frediho odchází na vlastní žádost, přestupuje totiž pod jiný tým. 

Z roku 2018 neuplynul ještě ani den a scénou už i tak otřásá zpráva o změně v rosteru eSuby. Jak na své fanpage oznámil nehrající kapitán a trenér jednoho z nejlepších domácích týmů, benq1, s eSubou se loučí opravdu velmi talentovaný hráč, Martin "Pechyn" Pechoušek. Ten v eSubě sice nehraje nikterak dlouho, oficiálně se připojil teprve 28. září, ale i tak si v týmu dokázal vybudovat roli tahouna a na výkonech eSuby bylo opravdu vidět, že kdyby Pechyn odešel, ztráta by to byla opravdu obrovská. 


Po příchodu této dvojice šla eSuba opravdu nahoru, teď ale zůstane Cannie sám.

Není tedy divu, že Martin nedostal z týmu kick, nýbrž chtěl odejít sám. Jak totiž ve svém statusu benq1 také zmínil, Pechyn zamíří do Majestic Lions. Tam nahradí jejich bývalého kapitána, wEAMA, který se s ML rozloučil už během Vánoc. Spolu s Pechynem do ML míři ještě jedna posila, jako analytik bude nově lvům pomáhat Matej "forji" Kmiť. Jak se bude bez Pechyna vést eSubě a kdo tohoto talenta nahradí? Vše ukáže teprve čas, už teď je ale jisté, že Majestic Lions ulovili velkou rybu.

Celé vyjádření kapitána benq1ho:

Pre nas sa vsak novy rok zacina najhorsie ako mohol a to stratou zrzka Martin "Pechyn" Pechoušek. V lete minuleho roka som sa ho rozhodol oslovit, lebo som v nom videl neskutocny potencial a po skuske v eSube uspel, udomacnil sa v modrych farbach a zacal predvadzat svoje umenie. Nielenze to je talentovany hrac, ale je to aj super clovek a dobry kamarat, prave preto mi je velmi luto, ze sa s nasim timom luci prave on. Ale rozhodol sa a my to musime respektovat, aj ked si stojim za tym, ze to nebolo spravne rozhodnutie, kedze sam videl, ze hrat bez normalneho IGL sa neda a tak som velmi zvedavy ako to v Majestic Lions zvladnu. Dufam ale, ze v buducnosti Pechca naplno vyuzije svoj potencial a bude jednym z najlepsich hracov u nas. Ako to bude s nami ukazu nadchadzajuce dva tyzdne, ale ja verim, ze dokazeme zlozit zostavu, ktora bude patrit medzi najlepsich.

Sestava eSuby po odchodu Pechyna:

{#Slovenská Republika} Ľuboš"HenkkyG' Ilko
{#Česká Republika} Jan"BLUEE' Škaloud
{#Česká Republika} Hubert"CaNNiE' Ludwig
{#Slovenská Republika} Dominik"NIO' Maxián

{#Slovenská Republika} Tomáš "benq1" Masaryk – trenér

Nová sestava Majestic Lions:

{#Česká Republika} Martin"Pechyn' Pechoušek
{#Česká Republika} Max"SHOCK' Kvapil
{#Slovenská Republika} Lukáš"luko' Hrabčík
{#Česká Republika} Dominik
"desty' Černý
{#Česká Republika} Dominik"Fraged' Herz

{#Slovenská Republika} Matej "forji" Kmiť – Analytik
{#Slovenská Republika} Jozef "d0di" Kiss - trenér

miluju videohry a hlavně ligu legend