Přejít k hlavnímu obsahu

Pussyhead oficiálně u eSuby

10. 11. 2011 | 21:20 Counter Strike: Source
Nedávno jsem vás informoval o problémech předního tuzemského celku, týmu eXtatus. A první odchod z eXt je venku již oficiálně.eXtatus v posledních dnech nevěděl na čem stojí, jelikož jim hrozil rozpad. Ten se však zdá být vyvrácen. I tak budou muset postrádat minimálně jednoho člena bývalé sestavy - Matouše 'pussyhead' Urbana, který se stěhuje do české jedničky eSuby, kde nahradí Martina 'tv1' Dráhu.
Výchozí obrázek

Nedávno jsem vás informoval o problémech předního tuzemského celku, týmu eXtatus. A první odchod z eXt je venku již oficiálně.

eXtatus v posledních dnech nevěděl na čem stojí, jelikož jim hrozil rozpad. Ten se však zdá být vyvrácen. I tak budou muset postrádat minimálně jednoho člena bývalé sestavy - Matouše 'pussyhead' Urbana, který se stěhuje do české jedničky eSuby, kde nahradí Martina 'tv1' Dráhu.

esuba

eSuba na LAN v Dětkovicích ještě s tvistrem - Nahoře: hops, whips a tv1; Dole: KLOCEK a addrid

Vyjádření kapitána týmu, Štěpána 'hops' Jirouta: Po neadekvátních výkonech v posledních měsících jsme byli nuceni sáhnout ke změně. Rozpoložení týmu bylo strašné, chyběla chuť trénovat, pomalu se vytrácela motivace, atp. Jelikož jsme nechtěli zahodit to, co již chvíli budujeme, rozhodli jsme se k radikálnímu řešení a tím byla změna v naší sestavě. Po dlouhé době byl náš tým nucen opustit jeden ze zakládajících členů Martin 'tv1' Dráha. 

Podrobné důvody proč zrovna on zde nehodlám zmiňovat, to zůstane pouze mezi Martinem a týmem. Tímto bych mu chtěl poděkovat za reprezentaci našeho týmu a nezbývá, než popřát mnoho úspěchů v budoucnu. Po chvilkovém zvážení jsme se rozhodli do týmu přibrat hráče z konkurenčního týmu eXtatus a tím je Matouš 'pussyhead' Urban. Hráč u kterého si myslím, že dokáže adekvátně zaplnit naše místo v sestavě. Doufám, že nám to pomůže navrátit zpět pohodu do týmu a vrátíme se zpět na vítěznou vlnu.

Vyjádření nového hráče eSuby, Matouše 'pussyhead' Urbana: Už pár dní zpátky se mě KLOCEK a hops ptali, jestli bych s nimi nechtěl zkusit hrát. Po postupném rozpadu původní sestavy eXtatus, která nám vydržela na současné české poměry celkem dlouho, jsem si dlouho pohrával s myšlenkou, že se na hraní úplně vykašlu a začnu svůj volný čas věnovat jiným aktivitám. Nakonec jsme ze zbytku sestavy ještě nějaký tým složili a i přesto, že věci začínaly fungovat tak jak bych si představoval, nabídku hrát za jedničkou naší scény jsem nechtěl a nemohl odmítnout. Doufám, že nezklamu důvěru, kterou ve mě kluci vložili a že společně dosáhneme co možná nejvíc úspěchů.

Nynější sestava eSuba.CSS:

{#Česká Republika} Štěpán 'hops' Jirout
{#Česká Republika} Dmitry 'whisp' Grebenikov
{#Česká Republika} Daniel 'addrid' Navrátil
{#Česká Republika} Dominik 'KLOCEK' Klotzmann
{#Česká Republika} Matouš 'pussyhead' Urban

{#Česká Republika} Michal 'MAJKL' Míka (backup)

Zdroj: esuba.eu
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.