Přejít k hlavnímu obsahu

ROG COOL liga: Majestic Lions jsou také venku

12. 9. 2017 | 19:53 Counter-Strike 2
V aktuální sezóně ROG COOL ligy jde pomalu do tuhého. V minulém týdnu jsme se dozvěděli prvního postupujícího do závěrečné vyřazovací fáze, tým Alza.eXtatus, naopak Necroraisers jsou již z kola venku. Ve hře o postup je tak zbývající šestice týmů, která se i tentokrát v pondělí a úterý popere se svým osudem. Polovina je krok od postupu, polovina od vyřazení.
Výchozí obrázek

V aktuální sezóně ROG COOL ligy jde pomalu do tuhého. V minulém týdnu jsme se dozvěděli prvního postupujícího do závěrečné vyřazovací fáze, tým Alza.eXtatus, naopak Necroraisers jsou již z kola venku. Ve hře o postup je tak zbývající šestice týmů, která se i tentokrát v pondělí a úterý popere se svým osudem. Polovina je krok od postupu, polovina od vyřazení.

UPDATE: Tři postupující jsou známí, tři týmy z ligy venku. O poslední slot v závěrečné kvalifikační části na LAN finále se utkají MMNT (Fraternitas) a Trust.Universe v pondělí od 20:00.


eSuba {#Česká Republika}
vs.{#Česká Republika} Fraternitas
HenkkyG {#Slovenská Republika}
BLUEE {#Česká Republika}
fredi {#Česká Republika}
Pechyn {#Česká Republika}
CaNNiE {#Česká Republika}

Pondělí
18:00

Skóre
2-1

{#Česká Republika} file
{#Česká Republika} Fraged
{#Česká Republika} DKN
{#Slovenská Republika} MAXX
{#Slovenská Republika} ecko.
25  22
12  16
16  1
MVP zápasu: Karel fredi Královec - 82:17:53, K/D 1.55, KPR 0.89

eSuba v posledním kole nepředvedla špatnou hru, ale eXtatus ukázali, že jsou přece jenom o třídu výše. Největší vliv na formu tohoto týmu budou mít plánované změny a samotná sestava, v jaké do zápasu nastoupí. Naopak Fraternitas po příchodu fileho najeli na vítěznou vlnu a pokud nepřijdou o Pechyna, přes potíže uvnitř soupeřova týmu mají zálusk na postup se skórem 3-1.

UPDATE: Všechno je jinak, oba týmy do pondělního kola nastoupí s obměněnou sestavou. eSuba se obejde bez služeb oKKa a Kaparza, které nahradí CaNNiE z eEriness a Pechyn právě z tábora soupeře. Na druhé straně bude chybět ještě Notuud a v akci uvidíme MAXXe a ecka.


eEriness E-Blue {#Česká Republika}
vs.{#Slovenská Republika} Eclot Gaming
blade {#Česká Republika}
AJTT {#Česká Republika}
fazen {#Slovenská Republika}
NIO {#Slovenská Republika}
KAPARZO {#Česká Republika}

Pondělí
21:00

Skóre
2-1/1-2

{#Slovenská Republika} uno
{#Česká Republika} blogg1s
{#Slovenská Republika} giotive
{#Slovenská Republika} xray
{#Česká Republika} Kozlik
16  7
16  13
MVP zápasu: Dominik NIO Maxián - 50:7:35, K/D 1.43, KPR 0.96

Jádro obhájců druhého místa se po těsné prohře s eSubou dalo opět dohromady a proti GLAXY předvedlo systematickou hru, která vedla k výhře 2:0 na mapy. Naopak hráči ECLOT v minulém týdnu odvrátili vypadnutí ze soutěže, kdy na suverénní Mirage a těsné Cache porazili Necroraisers. Návrat xraye z dovolené týmu pomohl, bude to však stačit na silné eEriness?

UPDATE: Jak můžete číst výše, CaNNiE se rozhodl pokusit o tryout v eSubě, a tak nebude eEriness k dispozici. Kapitán blade se rozhodl vytáhnout ze zálohy starého známého hazarda. Ani soupeři z ECLOT bohužel nebudou kompletní, rdO bude dočasně nahrazen Kozlikem.


Trust.Universe {#Česká Republika}
vs.{#Česká Republika} Majestic Lions
Lastík {#Česká Republika}
LucasP {#Slovenská Republika}
Levi {#Česká Republika}
 The eLiVe {#Slovenská Republika}
zyored {#Slovenská Republika}

Úterý
20:00

Skóre
1-2

{#Slovenská Republika} wEAMO
{#Česká Republika} SHOCK
{#Slovenská Republika} luko
{#Česká Republika} Valencio
{#Česká Republika} desty
16  10
16  8
MVP zápasu: Erik The eLiVe Sith - 41:8:29, K/D 1.41, KPR 0.82

Jediný úterní souboj bude kláním dvou týmů, které se s ROG COOL ligou beze sporu nechtějí rozloučit. Trust.Universe po úvodním vítězství zažili dvě prohry, konečně se však bude moci prezentovat s kompletní sestavou. Naproti tomu wEAMOva parta zažije premiéru pod novou organizací a jistě nebude chtít zklamat. I přes tyhle faktory si netroufneme tvrdit favorita zápasu.


Oba následující hrací dny se na vás bude těšit tradiční dvojice Ondřej 'Lelek' Kvarda a Marek 'shadye' Hovanec, kteří vám na Twitch kanálu CoolPrima zprostředkují zápasy čtvrtého kola Swiss fáze. Napište nám do komentářů, které týmy tipujete na vítěze těchto tří duelů!

Štítky: ROG COOL Liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.