Přejít k hlavnímu obsahu

Team Dignitas dvojnásobně posiluje!

3. 5. 2014 | 19:29 League of Legends
Americký celek Team Dignitas se rozhodl posílit a to hned na dvou důležitých postech.Závěr sezony se Dignitas příliš nepodařilo. V začátku jarního splitu se jim sice jako prvním podařilo porazit suverénnní Cloud 9, ovšem další výsledky už tak vyjímečné nebyly. V základní části dokázali hráči DIG nakonec uhrát alespoň čtvrté místo, po čemž přišla zdrcující porážka v play-off, Dignitas nepostoupili do semifinále přes Curse Gaming!
Výchozí obrázek

Americký celek Team Dignitas se rozhodl posílit a to hned na dvou důležitých postech.

Závěr sezony se Dignitas příliš nepodařilo. V začátku jarního splitu se jim sice jako prvním podařilo porazit suverénnní Cloud 9, ovšem další výsledky už tak vyjímečné nebyly. V základní části dokázali hráči DIG nakonec uhrát alespoň čtvrté místo, po čemž přišla zdrcující porážka v play-off, Dignitas nepostoupili do semifinále přes Curse Gaming!

To všechno bylo poté, co se nejprve kapitán týmu Scarra stáhnul ze základní sestavy a do play-off se vrátil, bohužel to nevyšlo. Společně s ikonou tohoto týmu alespoň dokázali vyhrát zápas o páté místo, díky čemuž poté nemuseli hrát o záchranu v LCS NA.

Nyní však scarra končí v základní sestavě natrvalo a spolu s ním končí v týmu také Cruzerthebruzer. Do týmu pak míří dva nadmíru nadaní hráči, kteří nejprve ve zmíněném zápase o páté místo DIG podlehli a následně se nedokázali proti compLexity udržet v lize. Jistě vám už musí být jasné, že jde o hráče ZionSpartan a Shiphtur.

Bude jistě zajímavé sledovat, jak tito dva talenti zapadnou do chemie týmu. Co by ale stálo mohlo být problémém Dignitas je fakt, na který upozornil známý analyzátor a kouč CLG Montecristo. Údajně největším problémem DIG byl a po těchto změnách stále bude "shot-calling", který v sestavě Dignitas bude nadále chybět. I tak vypadá ale nová sestava DIG opravdu nebezpečně!

Nynější sestava Team Dignitas:

{#Spojené státy americké} Darshan 'ZionSpartan' Upadhyaya - Top
 Alberto 'Crumbzz' Rengifo - Jungle
{#Spojené státy americké} Danny 'Shiphtur' Le - Mid
{#Spojené státy americké} Michael 'Imaqtpie' Santana - AD Carry
{#Spojené státy americké} Alan 'KiWiKiD' Nguyen - Support

{#Spojené státy americké} William 'scarra' Li - Trenér

Štítky: Dignitas
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.