Přejít k hlavnímu obsahu

United-games na hltv.org?

29. 10. 2006 | 08:52
Spíše takovou "perličkou" je následující informace. Jistě netřeba představovat portál hltv.org, kde si může každý objednat na určitý čas HLTV.Při jeho rezervaci musíte vyplnit některé informace a jednou z nich je i TYPE, která vyjadřuje událost - ligu, turnaj apod. A právě tady se nám podařilo navázat "spolupráci" a v možnostech výběru najdete i united-games.cz.
Výchozí obrázek


Spíše takovou "perličkou" je následující informace. Jistě netřeba představovat portál hltv.org, kde si může každý objednat na určitý čas HLTV.

Při jeho rezervaci musíte vyplnit některé informace a jednou z nich je i TYPE, která vyjadřuje událost - ligu, turnaj apod. A právě tady se nám podařilo navázat "spolupráci" a v možnostech výběru najdete i united-games.cz.

Postup rezervace

registrujte se na http://www.hltv.org vyberte záložku Bookingzde vyplňte informace o vašem zápasedůležité: v možnosti TYPE vyberte United-games.czvyplňte informace o serveru, kde bude probíhat zápas: IP, heslo a v Location vyberte Czech Republic

Podobný projekt připravujeme i na našem portálu, jsme ale zatím limitováni především časem a momentálně i potřebným HW. Rozhodně s ním ale do budoucna počítáme.