Přejít k hlavnímu obsahu

UNITED s posilou z EasyTeam

9. 10. 2007 | 19:20 Counter Strike 1.6
Jeden z předních polských klanů UNITED včera ve večerních hodinách obměnil o jeden článek svou sestavu. Zmíněným článkem je zkušený střelec Adrian "ADi" Szewczyk, který přichází z jiného špičkového týmu a to jmenovitě z EasyTeam. Nová posila nahradí v rosteru odcházejícího Tomasze "SheeN" Kacprzaka, jenž v poslední době ztratil motivaci a také chuť do tréninku s ostatními a tudíž musí dát tomuto velmi ambicióznímu powerhousu sbohem. Podle jeho slov nehodlá s hraním rozhodně skončit a určitě se v brzké době porozhlédne po jiném působišti, není vyloučeno, že tím se právě stane nyní oslabený EasyTeam.
Výchozí obrázek

Jeden z předních polských klanů UNITED včera ve večerních hodinách obměnil o jeden článek svou sestavu. Zmíněným článkem je zkušený střelec Adrian "ADi" Szewczyk, který přichází z jiného špičkového týmu a to jmenovitě z EasyTeam.

Nová posila nahradí v rosteru odcházejícího Tomasze "SheeN" Kacprzaka, jenž v poslední době ztratil motivaci a také chuť do tréninku s ostatními a tudíž musí dát tomuto velmi ambicióznímu powerhousu sbohem. Podle jeho slov nehodlá s hraním rozhodně skončit a určitě se v brzké době porozhlédne po jiném působišti, není vyloučeno, že tím se právě stane nyní oslabený EasyTeam.

"Hlavní příčinou vyřazení Tomasze ze sestavy byla jeho ztráta motivace hraní s týmem, množství věnovaného času tréninku a tím pádem začala naše forma stagnovat" sdělil Adam "ruloN" Wisniewski portálu GotFrag.com. Také dodal, že je velmi spokojený s tím, že se týmu povedlo sehnat posilu v podobě Szewczyka.

Line-up UNITED:

Adam "ruloN" Wisniewski
Marcin "rDh" Rutkowski
Mateusz "ham" Roslon
Tomasz "ths" Sopel
Adrian "ADi" Szewczyk

První zastávkou, kde bude možné vidět nové UNITED, je britská KODE5 kvalifikace, jež se uskuteční ve dnech 20.-21.října v Birminghamu.