Přejít k hlavnímu obsahu

Velký třesk na scéně! eXtatus v rozkladu!

7. 11. 2011 | 19:35 Counter Strike: Source
Tak tohle by nikdo nečekal. Jeden z nejlepších českých týmů, celek eXtatus, se rozpadá! Kam se jednotliví hráči rozutečou?Jako první opustil tým již před několika dny Lukáš 'Luka5' Zeman, který zamířil k SENSITIVE.Asi nejlépe na odchodu z eXtatus vydělal Matouš 'pussyhead' Urban. Ten totiž v posledních dnech začal trénovat s eSubou namísto Martina 'tv1' Dráhy. Uvidíme, kam tvister nyní zamíří, jelikož v eSubě hrál vcelku dlouho dobu.
Výchozí obrázek

Tak tohle by nikdo nečekal. Jeden z nejlepších českých týmů, celek eXtatus, se rozpadá! Kam se jednotliví hráči rozutečou?

Jako první opustil tým již před několika dny Lukáš 'Luka5' Zeman, který zamířil k SENSITIVE.

Asi nejlépe na odchodu z eXtatus vydělal Matouš 'pussyhead' Urban. Ten totiž v posledních dnech začal trénovat s eSubou namísto Martina 'tv1' Dráhy. Uvidíme, kam tvister nyní zamíří, jelikož v eSubě hrál vcelku dlouho dobu.

Dalším, kdo opouští eXtatus, je služebně nejmladší člen týmu Tomáš 'Sticker' Jasný. Ten by se měl připojit k týmu Václava 'smetysh' Smětáka, tedy ke SnoopYgame. Ti zatím nemají jasnou kompletní sestavu, takže uvidíme, zda sem nezamíří ještě někdo.

Další fámy kolují kolem jediného slovenského hráče eXtatus Michala 'KETUBOR' Csontoše, který má údajně posílit momentálně nejsilnější ryze slovenský celek, tým NoRetreat. Tam by měl zamířit i se svým bratrem Martinem 'XeRo' Csontošem, který v pár zápasech eXtatus také pomáhal.

Naopak jiné zvěsti říkají, že zbylá trojka, tedy Bordel-enda-KETUBOR, hodlají složit nové eXtatus. K těm by se údajně měl připojit Patrik 'FLash' Žižka, kterého jsme naposledy mohli vidět v barvách BW Gaming na LAN Dětkovice, kde po boku Kaparzova týmu skončili čtvrtí.

Zbylí hráči eXtatus:

{#Česká Republika} Michal 'Bordel' Weiss
{#Slovenská Republika} Michal 'KETUBOR' Csontoš
{#Česká Republika} Marek 'enda' Uhlík

Nynější sestava eSuby:

{#Česká Republika} Štěpán 'hops' Jirout
{#Ruská federace} Dmitry 'whisp' Grebennikov
{#Česká Republika} Daniel 'addrid' Navrátil
{#Česká Republika} Dominik 'KLOCEK' Klotzmann
{#Česká Republika} Matouš 'pussyhead' Urban

{#Česká Republika} Michal 'MAJKL' Míka (náhradník)

Necháme se překvapit, jak se celá situace vyvine. Jistě to ale ještě bude zajímavé.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.