Přejít k hlavnímu obsahu

wilzOOO vykopnut z Dignitas

21. 8. 2007 | 15:03 Counter Strike 1.6
 Dignitas oznámili, že hráč  James "wilzOOO" Wilson už nadále nebude členem tohoto týmu. Poté, co se do týmu přidal  Marc "Mangiacapra" Mangiacapra (přešel od 4K), vypadá squad Dignitas takto: Adam "AdY" Brown Stuart "Harriman" Harriman
Výchozí obrázek
uk Dignitas oznámili, že hráč uk James "wilzOOO" Wilson už nadále nebude členem tohoto týmu. Poté, co se do týmu přidal uk Marc "Mangiacapra" Mangiacapra (přešel od 4K), vypadá squad Dignitas takto:


uk Adam "AdY" Brown
uk Stuart "Harriman" Harriman
uk Sam "RattlesnK" Gawn
uk Pete "Reality" Wright
uk Marc "Mangiacapra" Mangiacapra


Na cadred.org se objevil rozhovor s manažerem uk Michaelem "ODEE" O'Dellem.


Cadred.org: Již nějakou dobu se spekulovalo, že by wilzOOO mohl být někým nahrazen, avšak potrvdilo se to až teď. Jaké byly důvody pro tuto změnu?

V eSportu se každý den objevují spekulace, ale většinou jsou klamné. :) Jako organizace neradi děláme změny, ale v CS se bohužel dějí až příliš často, a je to nesmírně otravné. Po "trapasu", který se stal poslední týden, jsme nechali tým, aby se rozhodl, co s tím chtějí dělat. Jak asi pochopíte, byli docela dost zklamaní a rozhodli se wilza vyhodit, což jsem ostatně čekal.


Cadred.org: Co se týče toho, co se stalo na WCG Finále Velké Británie - když jsem s Vámi mluvil na soutěži, povídal jste, že wilzOOO má zpoždění kvůli dopravní nehodě. Ukázalo se, že to neni pravda?

Pořád ještě nevím celou pravdu a myslím, že se ji ani nedozvím. Vím jen to, že wilzOOO zůstal v domě kamaráda, který je 20 minut od místa konání. Zaspali a pak se zasekli v dopravní zácpě.


Cadred.org: To znamená, že Marc Mangiacapra z bývalých uk 4K bude zatím hrát misto wilza. Je pravděpodobné, že v sestavě zůstane, pokud tým nebude vybrán do CGS?

To teď nemohu odhadnout - dovolili jsme týmu, aby nesl náš název, zatímco bude bojovat o CGS a na to se nyní hráči koncentrují. Nemůžu je vinit z toho, že pokud se jim bude dařit a zaslouží si v CGS být, se chtějí stát profesionálními hráči. Uvidíme, co se stane, ale pokud se do CGS dostanou, přijdeme o tým.


Cadred.org: Přestože byste o ně přišel, objevily se spekulace, že byste se stal GM (General Manager) pro CGS Spojeného Království a také spekulace, že jeden z týmu ve VB by mohl nést jméno Dignitas. Můžete se k těmto spekulacím a k šancím, že se něco takového stane, vyjádřit?

Ano, viděl jsem všude spoustu spekulací - a pro všechny - můj nick je ODEE :) Mohu potvrdit, že pokud se do příštího měsíce něco nestane, Team Dignitas bude pokračovat tak, jak je. Kdybych dostal možnost být GM v CGS, určitě bych ji využil.


Cadred.org: Mnoho lidí nyní věří, že pokud se stanete GM, vyberete si 1.6 sekci Dignitas jako svůj tým. Pokud se stanete GM, je pravděpodobné, že se to stane?

Toto je naprosto nefér otázka. Kdybych se měl stát GM a v tuto chvíli to vypadá, že toho víte víc než já, vybral bych si tým, se kterým vyhraju CGS. Jednoduše nevím, co se stane, pochybuji, že vůbec někdo ví, co se stane - to se uvidí, až skutečně bude probíhat draft. Díval jsem se na draft Severní Ameriky a nejlepší hráč FIFy nebyl vybrán - byla tam i jiná překvapení.


Cadred.org: A v případě, že byste nebyl vybrán a váš tým se naopak dostal do CGS - hledal byste jiný 1.6kový squad, který by je nahradil?

Zase je moc brzo o něčem spekulovat. Asi se znovu podíváme na CS:S týmy - jeden jsme měli (švédská sekce), avšak nechali jsme je odejít, aby se mohli zúčastnit evropské kvalifikace CGS.