Přejít k hlavnímu obsahu

1. FORTUNA COOL liga startuje

12. 9. 2018 | 09:35 Counter-Strike 2
Čtvrtá sezóna COOL CS:GO lig startuje tohle úterý a středu první hracím kolem. Kdo se proti sobě na úvod utká v BO2 sérii?
cool-liga
cool-liga

1. FORTUNA COOL liga je tady a s ní také podstatná část boje o MČR 2018, protože tato soutěž byla opět ohodnocena nejvyšší bodovou třídou. K pěti týmům z jarní sezóny se přidaly další dva z baráže a kvalifikovaný celek eEriness E-BLUE, který nahradil původního vítěze Pyctophobii. Ta se však nakonec svého slotu vzdala.

Největším favoritem této sezóny bude nová sestava Majestic Lions, tedy jádro jarních šampionů z eXtatus, kde i David 'Frozen' Čerňanský odolal vábení ze zahraničí a rozhodl se pokračovat na domácí scéně. Kvalita týmů se však podstatně vyrovnala a ačkoliv byla jarní sezóna opravdu napjatá, nyní to bude určitě ještě o level výše.

cool-liga

V této sezóně budou hracími dny úterý a středa, 1. FORTUNA COOL ligy tedy startuje 11. září první BO2 sérií mezi dvěma nováčky v soutěži, Trust.Universe a eEriness E-BLUE. Největším tahákem však bude repríza jarního finále mezi Teamem Gravity a dnešními Majestic Lions. Na stage to koncem června vřelo až do posledních kol, jaká bude atmosféra a forma obou týmů nyní? Fanoušci CS:GO samozřejmě nepřijdou o živý přenos na Twitch kanále CoolPrima s živým komentářem Shadyeho a Lelka, takže se bude opravdu na co dívat.

UPDATE: Vzhledem k přeložení středečního zápasu Majestic Lions, kvůli kolizi se zahraničním turnaji, se harmonogram druhého hracího dne lehce pozměnil. Gravity ani ML se tedy nedočkáme, naopak nás svým druhým vystoupením potěší týmy Brute a eEriness.

Út 19:00Trust.Universe1:1eEriness-EBLUE
Út 21:00Team Brute XPG2:0ECLOT.LYNX
St 19:00eSuba1:1FerrariPeek
St 21:00Team Brute XPG2:0eEriness-EBLUE

Štítky: COOL liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.