Přejít k hlavnímu obsahu

100 Thieves jdou do další sezony s Australanem a bez Aphromooa

27. 11. 2019 | 16:13 League of Legends
100 Thieves v letošní sezoně zůstali za očekáváním, nepostoupili ani jednou do play-off a není tedy divu, že se i jejich sestava dočkala výrazných změn. Obrovským překvapením je nový midlaner i absence hvězdného supporta Aphromoo.
LCS 100 Thieves
LCS 100 Thieves

Do roku 2020 půjdou 100 Thieves hned se 4 změnami v základní sestavě. Z letošní soupisky zůstává pouze hvězdný jihokorejský toplaner Ssumday, který sice loni neměl nejlepší sezonu, ale stále díky své nesporné kvalitě znovu patřil k nejžhavějšímu zboží na trhu. Do sestavy 100 Thieves se pak vrací hned 3 hráči - Meteos, Cody Sun a Stunt. Právě kvůli příchodu Meteose a Cody Suna došlo nejspíše i k odchodu Aphromooa, se kterým v minulosti někteří hráči údajně měli spory. 

Obrovským překvapením je příchod australského midlanera Tommy "ry0ma" Le, který v roce 2019 obsadil s Bombers 1. a 4. místo v australské OPL. I přes řadu zkušeností i z mezinárodní scény bude pro ry0mu přechod do americké ligy dozajista obrovský skok. Není tedy divu že mnoho důvěry v něj fanoušci 100T nemají, ale Papasmithy si otevřeně stojí za svým.

 

Základní sestava 100 Thieves pro rok 2020:

 Jižní Korea Kim "Ssumday" Chan-ho (Top)
 Spojené státy americké William "Meteos" Hartman (Jungle)
 Austrálie Tommy "ry0ma" Le (Mid)
 Kanada Sun "Cody Sun" Li-Yu (AD Carry)
 Spojené státy americké William "Stunt" Chen (Support)

Štítky: lcs, 100 Thieves