Přejít k hlavnímu obsahu

2. FIFA COOL liga: Vyrovnaný boj o postup vede slávista Kobby

9. 12. 2020 | 18:02 EA SPORTS FC 24
V rámci FIFA COOL ligy se pořádně rozjíždí také druhá liga, která má za sebou již sedm kol. Nejlépe se zatím daří slávistickému zástupci Kobbymu, který s 16 body zatím drží nejvyšší příčku. Za ním si ale na nejvyšší příčku dělá zálusk celá řada hráčů.
BOJ O POSTUP
BOJ O POSTUP

V druhé lize si stále může v postup stále doufat většina hráčů a naděje na nejlepší čtyřku zatím ztratily jen Empathy1 bez bodu a Kal1, který má na svém kontě jen bod. Podobně jako je v první lize Cristy, v druhé lize má smůlu na remízy MrRici z Bohemians esports, který v sedmi utkáních remizoval již čtyřikrát a spolu s hráči MKL77 a JamesBony se aktuálně dělí o osmé místo se sedmi body. Právě tato trojice proto musí ve zbývajících kolech pořádně zabrat, pokud chce mít stále šanci na umístění v top 4. Slušnou šanci drží stále i Pikej z Viktorky Plzeň s 11 body. 

Jinak je ale situace v tabulce stále dosti vyrovnaná a hráče na druhém až šestém místě dělí pouhý jeden bod. Huhnak z Entropiq a FCMARTIN ze Sigmy Olomouc se tak nachází pouhý bod od umístění na prvních čtyřech místech tabulky. První jmenovaný má na svědomí dokonce zatím nejjasnější vítězství, když Empathyho přehrál dokonce 8:0. Na druhém až čtvrtém místě se aktuálně drží trio kucera, Ritzy a Sirisetsedm. Konkrétně kucera se zatím prezentuje velmi pěknými výkony, o čemž svědčí i branková bilance +16 a skalp lídra aktuální tabulky. Ritzymu ale může ve finálové tabulce počítat s lepším vzájemným zápasem proti Kucerovi, nad kterým zvítězil v úvodním kole 4:1.

2. FIFA COOL liga

Osamoceným mužem na čele tabulky je zatím kobbcz88, který hájí barvy SuperSlavia esports. Tento borec zatím vyhrál pět utkání a pouze jednou remizoval proti MrRicimu a jednou překousl porážku s Kucerou, který ho zvládl přehrát 6:1. Kobbyho v nadcházejícím kole čeká derby proti JamesBonymu ze Sparty a určitě by chtěl zopakovat víkendový výsledek svých chlebodárců, kteří v rámci FORTUNA:LIGY své úhlavní rivaly přehráli jasně 3:0. 

Štítky: FIFA COOL liga