Přejít k hlavnímu obsahu

2. Tipsport COOL liga má nečekaného lídra tabulky. Změní se to v dnešním 4. kole?

28. 4. 2021 | 20:40 Counter-Strike 2
2. Tipsport COOL liga už má za sebou tři hrací kola, po nichž máme v čele poslední zbývající stoprocentní tým. Tím překvapivě není ani nikdo z favoritů nebo jeden ze dvou celků známých streamerů, nýbrž příjemné překvapení v podobě nováčka soutěže, tedy týmu GLORE.
2. Tipsport COOL liga
2. Tipsport COOL liga
Zdroj: grafika PLAYzone

GLORE se do ligy kvalifikovali na poslední chvíli, tehdy ještě pod názvem Esport STUBA. Jejich postup byl velkým překvapením, když v semifinále těsně porazili silnou sestavu Wifinity. V základní pětici sice už došlo k nějakým změnám, týmu to ale pod křídly GLORE šlape na jedničku a při své premiéře v nejdéle působící dlouhodobé soutěži na domácí scéně se jim vede na jedničku. Za tři zápasy ještě neztratili ani mapu a suverénně kráčí minimálně za vyřazovací částí. Pětice ve složení Shinkyy, SMK, CABYEE, StuFF a cr1nged si zatím poradila s Universe, BloodyDevils a Gifted.uRage, jejich dalším soupeřem budou tento čtvrtek Online Vision Gaming.

Souboj prvního s posledním týmem aktuální tabulky je jako jediný odložený na čtvrtek, všechny ostatní duely by se dle původního harmonogramu měly odehrát v hlavní hrací den, tedy ve středu. Týmy či jednotliví hráči opět přinesou celou škálu streamů, o zábavu tedy bude postaráno. Všechny zápasy čtvrtého hracího kola budou důležité, základní část se těmito zápasy dostane do své druhé poloviny, takže každý bod už může mít cenu zlata.

Rozpis zápasů čtvrtého kola:

Aktuální pořadí před 4. hracím kolem
Aktuální pořadí před 4. hracím kolem
Zdroj: web Tipsport COOL ligy
Tipsport COOL liga
Tipsport COOL liga
Zdroj: grafika PLAYzone
Štítky: COOL CSGO liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.