Přejít k hlavnímu obsahu

21Phoenix přicházejí s Brawl Stars sekcí

16. 3. 2020 | 06:00 Brawl Stars
Nejnovější přírůstek do rodiny Samsung MČR v mobilních hrách budil pozornost domácích organizací již od svého zařazení do tohoto seriálu. Pozadu nezůstávají ani 21Phoenix, kteří dnes rovnou odhalili svoji Brawl Stars sekci.
Brawl Stars
Brawl Stars

21Phoenix jsou sice na domácí esportové scéně spíše novým jménem, tato organizace za své kratší působení ale ukázala, že počítat se s ní rozhodně musí. A to především co se týče mobilních her, kde hlavně v Clash Royale nejenže již dosáhli pěkných úspěchů, jako je třeba účast jednoho jejich hráče na MČR, ale především do letošní sezóny přišli s nejspíše nejnadupanější sestavou u nás, kterou tvořila třeba taková jména jako Daniel "danoboss" Sehnoutek nebo Peter "N°1" Bliska.

Jenže na Samsung MČR v mobilních hrách 2020 se Clash Royale již nepodívá, střídá ho totiž Brawl Stars, a tak i v 21Phoenix museli trochu změnit své plány. Organizace, která se ani ne s nikterak velkým přeháněním sama označila za v současnosti největší a nejlepší tým na české a slovenské mobilní esport scéně, tedy otevírá svoji sekci právě v BS a zajímavě vypadá i ta! Tříčlennou sestavu totiž budou z větší části tvořit hráči, kteří u 21Phoenix figurují i v Clash Royale sekci, totiž Jaromír "JardaCZ21" Hladký a Adam "Adů" Hospodský. K nim se pak připojí jen jeden nový přírustek, jimž bude Lukáš "Lvkaz2020" Lang.

Brawl Stars sekce 21Phoenix:

 Česká republika Adam "Adů" Hospodský
 Česká republika Jaromír "JardaCZ21" Hladký
 Česká republika Lukáš "Lvkaz2020" Lang

Štítky: 21Phoenix
miluju videohry a hlavně ligu legend