Přejít k hlavnímu obsahu

Začátek března přinese start letošního Samsung MČR v mobilních hrách

28. 2. 2020 | 14:00 Brawl Stars Hearthstone
Mysleli jste si, že už se nedočkáte? Omyl, další sezona mobilního mistrovství odstartuje již první týden v březnu a krom stálice Hearthstone přináší i novinku v esportu – Brawl Stars.
Samsung MČR mobile 2020
Samsung MČR mobile 2020

Náš cíl je neustále růst, a tak, abychom Samsung MČR v mobilních hrách pro letošek oživili, zařazujeme mezi jeho hlavní tituly v současnosti extrémně populární hru Brawl Stars od studia Supercell. Tato hra skvěle prověří mechanické i logické skills a schopnost týmové spolupráce jednotlivých hráčů. Zároveň na MČR přinese čerstvý vánek a také souboje týmů, v tomto případě hned tříčlenných. A to je něco, co by na něm v letošní sezóně, ve které se už nebude bojovat ve Fortnite, chybělo. Sezóna v Stars, sestávající z šesti turnajových sérií a závěrečného Last Call turnaje, vypukne v půlce března.

Samsung MČR v mobilních hrách 2019

Ještě před jejím startem bude čekat návrat na Hearthstone, populární karetní hru od Blizzardu, jež byla ve všech uplynulých ročnících základním stavebním kamenem celého mobilního mistrovství. A věříme, že nejinak tomu bude i letos – kartičky jsou zkrátka na česko-slovenské scéně populární stále a Samsung MČR v mobilních hrách v nich patří vždy i obecně k tomu nejzajímavějšímu, co vůbec celá domácí esport sezóna přináší.

My se tedy nemůžeme dočkat toho, co nám HSko přinese tentokrát. Jistě víme jen to, že toho nebude málo, souboj o titul mistra totiž bude probíhat rovnou v jedenácti turnajových sériích, dvou Sklizních, Last Call a Midseason turnaji a samozřejmě také na samotném LAN finále. Abychom to všechno stihli, startujeme již brzy. Na dopilování formy máte opravdu jen posledních pár dní, první NightCup o kvalifikační body se totiž na vás bude těšit již příští čtvrtek 5. března!

Tím také odstartuje celé letošní Samsung MČR v mobilních hrách, ve kterém se bude bojovat opět jen ve dvou titulech. Sbohem na něm totiž dáváme Clash Royale, což ale neznamená, že na našem portálu už o CR nikdy nezavadíte. Pro komunitu toho máme totiž připraveného stále dost, a jako hráči Clash Royale se tak nudit nebudete ani v roce 2020.

Štítky: Samsung, MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend