Přejít k hlavnímu obsahu

Agraelus překonal hranici půl milionu sledujících na Twitchi!

4. 3. 2021 | 16:44 Twitch.tv
Agraelus dosáhl na další obrovský milník ve své streamerské kariéře! Jeden z nejpopulárnějších streamerů na domácí scéně si tak odnáší další úspěch, a to konkrétně dosažení více než 500 000 sledujících na streamovací platformě Twitch. Agraelus tak okupuje třetí pozici top českých streamerů s nejvíce followery!
Agraelus
Agraelus
Zdroj: YouTube/Agraelus Reakce

Vojtěch "Agraelus" Fišar je jedním z nejúspěšnějších a nejoblíbenějších Twitch streamerů na česko-slovenské scéně, což koneckonců dokazuje i jeho nejnovější úspěch. Tentokrát se nejedná o boření rekordů ve sledovanosti nebo vybrání finanční částky na charitu, nýbrž o dosažení hranice 500 000 followerů, která každým dnem stále narůstá úctyhodným tempem. V počtu sledujících se tak na české scéně Agraelus zařadil na třetí pozici. Před ním se drží FattyPillow s 564 000 sledujícími a na první příčce je Herdyn s počtem 628 000. Na všechna čísla se můžete detailně podívat zde.

Agraelus však svoji kariéru odstartoval nejprve na YouTube a ke svým kolegům na Twitchi se připojil až později, i tak se na nové platformě prosadil bleskovým tempem a jeho čísla jen rostla. Kraluje například v počtu předplatitelů, který v současné době přesahuje číslo 5700, což je i na světové poměry ohromný úspěch. Agraelus si tak na své konto může připsat další dosažený milník, všichni však dobře víme, že nepotrvá dlouho, než se dostane ještě výše!

Nejsledovanější čeští streameři
Nejsledovanější čeští streameři
Zdroj: twitchtracker.com
Štítky: Agraelus