Přejít k hlavnímu obsahu

Sezóna 1 je tu. Battle Pass ve dvou variantách a hrdina Octane vstupují do hry

19. 3. 2019 | 00:06 Apex Legends
Hráči už nemusí každým dnem očekávat příchod Battle Passu, ten den totiž konečně nastal! Respawn si připravil dvě placené varianty, přičemž na tu levnější si dokážete sami díky leveloání vydělat. Na drobné odměny si pak přijdou i ti, kteří nebudou chtít do Apex Legends investovat ani korunu.
Apex Legends Battle Pass
Apex Legends Battle Pass
Zdroj: Zdroj

Battle Pass bude fungovat podobně jako u řady jiných her. Postupně budete v průběhu Season 1 s podtitulem Wild Frontier sbírat zkušenosti jako doposud a za každý level následně obdržíte pevně danou odměnu. Základní Battle Pass bude stát 950 Apex Coins, což je cena balíčku za 10 dolarů. Battle Pass Bundle poté stojí 2800 Apex Coins, v jehož rámci budete začínat na levelu 25, což vám hned při koupi vynese odměny za prvních 25 levelů. Pokud si jej zakoupíte později, tak se vám tyto levely přičtou ke stávajícím.

Battle Pass
Battle Pass Bundle

Základní odměnou obou variant Battle Passů je balíček tří skinů:

  • Revolutionary Lifeline
  • Survivor Wraith
  • Outlaw Mirage
Apex Legends Battle Pass

Na své si přijdou také držgrešle. I když si nezakoupíte Battle Pass, máte v průběhu první sezóny šanci získat:

  • 1x Wild Frontier Legend Skin
  • 5x Apex Pack
  • 18x Wild Frontier Stat Tracker
Wild Frontier Legend Skin
Apex Packs

A na závěr, datamineři se se svými leaky opravdu nemýlili. Hráči se tak dočkají nového hrdiny – Octane.

Apex Legends Octane

Detailních informací o jednotlivých částech Season 1 i samotném datu vydání se hráči dozvědí v průběhu týdne. Zatím si můžete zkrátit chvíli prostudováním jednotlivých odměn nebo nicneříkajícím teaserem.

Zdroj: ea.com
Štítky: Battle pass
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.