Přejít k hlavnímu obsahu

Batman ve Fortnite! Jak získat skiny ze světa DC?

16. 4. 2021 | 11:10 Fortnite
Je tu další spolupráce mezi Epic Games a DC Comics. Tentokrát jsme se dočkali, tak nějak tradičně, várky nových skinů.
Batman x Fortnite
Batman x Fortnite
Zdroj: Dc comics

Epic Games narozdíl od hráčů stále neomrzely spolupráce s různými autory. Během minulé sezóny jsme se díky příběhové lince dočkali spousty zajímavých novinek. Ve hře se objevily postavy z oblíbených her nebo filmů jako Halo, God of War, Street Fighter, Vetřelec a Terminátor. Mezitím Epic Games a DC Comics podepsali smlouvu o spolupráci, takže se dočkáme novinek z obou stran. 

Batman x Fortnite: Zero Point

Začátkem 20. dubna bude dostupný nový komiks Batman/Fortnite: Zero Point, který bude dostupný v několika jazycích ve fyzické a digitální podobě. Během příštích měsíců by pak mělo vyjít celkem 6 dílů. Každý zakoupený komiks ve fyzické podobě bude mít svůj speciální kód, za který můžete získat nové Fortnite skiny. 

Jak získat Fortnite x Batman skiny?

Prvním dostupným skinem bude Harley Quinn. Všechny skiny získáte buď zakoupením fyzické kopie komiksu, nebo klasickou cestou přes Item Shop. Další skiny budou pravidelně oznamovány a celý event bude trvat několik měsíců, přičemž další díl by měl vyjít 4. května, takže máte spoustu času na získání potřebných kódů. Pokud se vám povede získat všechny díly komiksů, tak zdarma získáte limitovaný skin Batmana se zbrojí. 

Harley Quinn
Harley Quinn
Foto: DCComics