Přejít k hlavnímu obsahu

Blizzard vzdává hold Reckfulovi formou vlastní NPC postavy!

7. 8. 2020 | 16:00 Twitch.tv
Sebevražda oblíbeného streamera zasáhla mnoho hráčů i jeho kolegů, kteří se s ním rozloučili po svém. Blizzard, společnost stojící za hrou World of Warcraft, která Reckfula proslavila, udělala opravdu hezké gesto a rozhodla se do hry přidat na počest streamera jeho vlastní NPC postavu!
Reckful NPC
Reckful NPC

Už je tomu více než měsíc, co svět přišel o jednoho z legendárních streamerů a nejikoničtějšího hráče World of Warcraft. Byronu 'Reckful' Bernsteinovi se tak po smrti dostává obrovské pocty ze strany Blizzardu, kteří se rozhodli mu vzdát hold přidáním jeho vlastní NPC postavy do samotné hry! V nadcházející expanzi Shadowlands se tak všichni hráči a Reckfulovi fanoušci mohou těšit na NPC Rogue trenérku, která ponese streamerovo jméno.

Již v současnosti mohou hráči s přístupem do bety toto NPC, které má mimochodem několik dialogových možností, najít přímo v Cathedral of Light. Reckfulova postava je tedy na jeho počest Rogue trenérkou, která vás ovšem nenaučí nic z Assassination specializace, čímž tak vývojáři vzdávají hold Reckfulově schopnosti získat rank 1 v páté sezóně bez jejího použití, i přesto, že v tuto dobu byla ohromně silná a oblíbená.

Právě v unikátních dialozích zjistíme, že NPC odmítá tuto specializaci trénovat a sám hráč má na výběr ze dvou odpovědí. Údajně se však nejedná o první NPC, které je inspirované Reckfulem, protože už dříve jsme se mohli setkat s Byronem Burnsidem, obchodníkem z Bridgeportu. Úmrtí oblíbeného streamera zasáhlo celou scénu a mnoho jeho kolegů se s ním přišlo rozloučit. Pozadu nezůstali ani hráči a fanoušci, kteří se vydali truchlit přímo do hry a sešli se v katedrále Stormwindu. Tuto událost, i celý Reckfulův pestrý život, si můžete připomenout v našem medailonku.

Štítky: Reckful