Přejít k hlavnímu obsahu

BLUEE a fredi kompletují sestavu NecroRaisers

11. 1. 2019 | 06:30 Counter-Strike 2
Václav 'rpg' Vlach před měsícem do řad svého týmu NecroRaisers dokázal zlákat duo garzeN, uZman z VENI VIDI VICI, kteří se následně rozpadli. Sestava však nyní prochází dalším posílením, mezi dvěma novici je také loňský mistr České republiky!
Výchozí obrázek
eSuba CS:GO

Rpg to s NecroRaisers a útokem na přední příčky turnajů v roce 2019 myslí opravdu vážně, a ani předcházející posily mu z hlediska kvality zřejmě nevystačily. S týmem se nyní loučí Peter 'pemi' Mikuš a na lavičku míří Vojtěch 'Valencio' Mydlář, na jejichž místa přicházejí dvě ostřílené posily.

Tou první je v loňském roce neaktivní vicemistr ČR z předloňské sezóny, Jan 'BLUEE' Škaloud, který se znovu připojí k bývalému spoluhráči z eSuby a jednomu z nejvýraznějších hráčů domácí scény, jemuž se však nedaří na delší dobu usadit. Řeč je o Karlu 'fredi' Královcovi, který se po triumfu na vrcholech loňské sezóny rozloučil koncem roku s Gunrunners a byl bez angažmá. Právě on tento přestup naznačil na svém streamu, což rpg několik hodin poté na své fanpage potvrdil.

Právě sám kapitán prohlásil, že by s týmem rád zaútočil na pozici domácí jedničky a také se prosadil v Evropě. Za těmito cíli si NecroRaisers půjdou v tomto složení:

 Česká republika Václav 'rpg' Vlach
 Slovensko Matúš 'uZman' Rechtorovič
 Slovensko Dávid 'garzeN' Hrušovský
 Česká republika Karel 'fredi' Královec
 Česká republika Jan 'BLUEE' Škaloud

 Česká republika Vojtěch 'Valencio' Mydlář

Štítky: NecroRaisers
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.