Přejít k hlavnímu obsahu

Bratr kreativního ředitele Epic Games oznámil, že není důvod vracet starou mapu

17. 10. 2020 | 08:00 Fortnite
I Talk Fortnite je populární YouTube kanál, který nahrává videa týkající se aktuálních leaků, aktualizací a dokonce podcastů. Jedním z posledních hostů byl hráč MustardPlays, o kterém bude dnešní článek.
podcast
podcast

Ve 48. dílu nebyl hostem nikdo jiný než MustardPlays, populární youtuber a také bratr Donalda Mustarda. Pokud nevíte, o koho se jedná, tak Donald Mustard je celosvětovým kreativním ředitelem Epic Games. Samotný podcast trval přes dvě hodiny a hlavním tématem bylo, jak už jistě tušíte, Fortnite. Když se díl začal chýlit ke konci, tak se konverzace přesunula na komunitou velmi oblíbené téma, a to na návrat staré mapy.

oldmap

Konverzace začala tím, že ITF hovořil o změnách, které ve hře probíhají. Hra se prý díky nim stala mnohem realističtější a vážnější z hlediska grafiky. Prý také zmizely zábavné hlouposti z první kapitoly, přičemž ITF rovnou nadhodil, že si spousta hráčů přeje, aby se stará mapa vrátila. Na to Mustard odpověděl, že stará mapa byla vyrobena během několika týdnů pouze “na zkoušku”, aby otestovali, zda se žánr Battle Royale u Fortnite ujme. Potýkala se prý s četnými problémy, a tak byly vývojáři nuceni začít se více věnovat systému. Stará mapa by samozřejmě tyto změny neunesla, a navíc by prý nedovolila ani věci jako je plavání, vozidla a změny počasí. Řekl též, že se Fortnite musí přizpůsobovat a měnit, jinak by jako hra zanikl. Tím pádem není návrat staré mapy na seznamu, takže se s tím budeme muset smířit a vystačit si pouze se vzpomínkami. Pokud máte zájem poslechnout si tuto konkrétní konverzaci, můžete si video přetočit na 2 hodiny a 4 minuty.