Přejít k hlavnímu obsahu

Brawl Stars jede! Jako další představují svou sestavu Sampi

19. 3. 2020 | 21:00 Brawl Stars
Nový trend se rozjíždí na plné obrátky a Brawl Stars propadla další domácí organizace. Po 21Phoenix, Mindfinder Esports a v neposlední řadě týmu BRUTE se jako další připojuje Sampi.
Sampi Brawl Stars
Sampi Brawl Stars

Organizace Sampi se až donedávna zaměřovala na světovou scénu, rok 2020 je ale jiný. V nejbližších týdnech chystá otevření vlastního gaming house a na domácích soutěžích její hráče můžeme vídat ve FIFĚ, League of Legends a CS:GO. Tento výčet dnešním dnem doplňuje vůbec první sekce vyznávající mobilní gaming.

Sampi dnešním dnem vstupují na pole Brawl Stars a navazují tak na dřívější akvizice řady konkurenčních celků. I na této mladé scéně tak začnou ihned vznikat zajímavé rivality. Dres této organizace bude ode dneška oblékat slovenské trio v čele s Danielem 'danoboss' Sehnoutkem. Známý hráč Clash Royale si dříve zahrál za eSubu nebo zahraniční tým Athaim a jeho největším úspěchem bylo třetí místo ze světového finále Red Bull M.E.O.

Vůbec poprvé ale bude mít danoboss se v jednom týmu obklopit sourozencem, Patrikem 'patos' Sehnoutkem. Jak už to u nových mobilních titulů bývá, tak nejprve se hře věnovali pro zábavu, ale při stále větší turnajové podpoře a následném zařazení do seriálu Samsung MČR v mobilních hrách 2020 se rozhodli do Brawl Stars jít naplno. Bratrské duo v týmu Sampi doplní Martin 'Booty-O’s' Bakoš, který má rovněž zkušenosti s Clash Royale.

Celé trio vstoupilo do MČR sezóny děleným třetím místem a věříme, že hned v následujícím nedělním turnaji budou chtít své umístění ještě vylepšit. A kdo ví, třeba uvidíme první mobilní měření sil Sampi proti BRUTE!

Samsung MČR v mobilních hrách
Štítky: Sampi
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.