Přejít k hlavnímu obsahu

Brawl with the Stars v prvním díle nabídne celebrity ze seriálu Stranger Things

13. 4. 2019 | 08:00 Brawl Stars
Mobilní hra Brawl Stars od herního studia Supercell přichází s novou show "Brawl with the Stars," kterou bude možné sledovat na YouTube kanále Chief Pat každý pátek a v budoucnu nabídne mnohé celebrity z popkulturního světa.
Brawl with the Stars
Brawl with the Stars

Mobilní vývojáři často využívají různé celebrity k tomu, aby propojili svět televize či filmu se světem herním. První epizoda tohoto pořadu tak nabídne herce Finn Wolfhard (Mike) a Caleb McLaughlin (Lucas) ze seriálu Stranger Things. Celý koncept této série je pak postaven na tom, že Patrick "Chief Pat" Carney bude tyto dva mladé herce trénovat k tomu, aby získali co nejlepší skóre a nasbírali co nejvíce trofejí.

"Spolupracoval jsem se společností Supercell mnoho let a tento projekt je dozajista unikátní. Začátkem tohoto roku mě s tímto nápadem oslovili s tím, že chtějí propojovat celebrity a tvůrce obsahu," řekl Carney serveru The Esports Observer.

Stranger Things

Vývojáři mobilní her čím dál tím více oslovují celebrity k propagaci jejich produktů. Skvělým případem je v tomto směru Arnold Schwarzenegger a jeho spolupráce s Mobile Strike nebo Kate Upton s Game of War. Herní série, která je však nejvíce propojena se slavnými, je zcela jistě CoD. V roce 2015 se dokonce Liam Neeson objevil v reklamě pro mobilní hru Clash of Clans, která byla k vidění na každoroční mega sportovní události Super Bowl.

To, že se trh s mobilním hraním nejspíše nezastaví, můžeme také pozorovat na založení Tribe Gaming v roce 2017. Carney totiž získal více než 2.5 miliónů odběratelů na YouTubě právě díky hrám, jako Clash of Clans, Clash Royale a dalším podobným hrám. Navíc teď, když se mobilní hraní a tradiční zábava čím dál tím více propojuje a vzniká mnoho esportových mobilních titulů, můžeme v budoucnosti čekat, že se budou podobné události či zábavný obsah čím dál tím více objevovat a kdo ví, třeba jednou překonají klasickou myš a klávesnici.