Přejít k hlavnímu obsahu

Brawl Talk: co nás čeká v dalším updatu?

9. 5. 2020 | 17:04 Brawl Stars
Dnešní Brawl Talk nám odhalil spoustu novinek a změn. My jsme se podívali na to, co nás kromě již dříve oznámeného Brawl Passu a nové rarity brawlerů bude v nadcházejícím updatu čekat. Můžeme se těšit na nové skiny, staronový gamemode a také dárek k 10. výročí Supercell.
123
123

Nový Brawl Talk ukončil všechny spekulace o tom, jak bude vypadat Brawl Pass - novinka, o které jsme vás v podobě článku informovali už dříve. V souvislosti s ním dojde taky ke změnám využití tokenů. V současné době všechny tokeny, které získáte, jsou použity pro otevření boxů, ale od dalšího updatu tokeny půjdou do tabulky (jejíž jméno ještě oficiálně neznáme), kde uvidíte všechny odměny, na které se můžete těšit, ať už máte koupený Brawl Pass, nebo ne.

123

Pokud si tedy Brawl Pass zakoupíte jaké výhody vám nabídne? Nejenom, že dostanete více odměn, ale také budete mít garantovaného brawlera. Tito brawleři budou mít novou specialní raritu - chromatic a budou k získání i pro běžné hráče, kteří Brawl Pass zakoupený nemají a to běžným způsobem - otevřením z boxu. Díky této nové raritě budou mít postupem času možnost obdržet nového brawlera všichni, včetně free to play hráčů. A to proto, že z první sezóny, ve které se daný brawler objeví, bude mít šanci na "spadnutí" z boxu stejnou jako legendární brawler ale po každé další sezoně bude šance na jeho získání vyšší a vyšší (ve druhé jako mythic atd.), takže eventuálně se dostane na všechny hráče. První sezóna Brawl Passu se bude jmenovat Tara’s Bazaar a za 170 gemů (250,- Kč) si ho budete moci užít už s dalším updatem. 

Další úprava související s Brawl Passem zahrnuje gemy, ty od této chvíle nebudou součástí boxů, ale budou garantované při postupu v nové tabulce. Navíc hráči budou moci plnit úkoly pro zrychlení svého postupu na cestě za odměnami.

123

Ve videu také dochází k odhalení nového brawlera jménem Gale. Jeho hlavní útok mu umožní házet hned několik sněhových kuliček na své nepřátele - tento útok však nepřáteli nebude procházet, takže pokud jich bude více za sebou, poškození dostane pouze první zasažený. Jeho Super vyfoukne vlnu, která odhodí nepřátele. Tato vlna sice udělí nepřátelům poškození, ale jen velmi zanedbatelné. Tento brawler bude zároveň první garantovaný brawler v Brawl Passu a první brawler s chormatickou raritou.

Na konci videa také můžeme vidět dalšího brawlera, ke kterému zatím nemáme moc informací, nicméně na videu vidíme poměrně zajímavý způsob jeho hlavního útoku, jeho Super je zatím úplně neznámá a budeme si muset počkat na další novinky, které nám ho snad již brzy představí více do detailu. 

123

Dále nám byly představeny nové skiny, na které se můžeme těšit, jde o: Rogue Mortis, Guard Rico a Tropical Sprout. Navíc každý, kdo se přihlásí v den updatu, obdrží skin Barbarian King Bull úplně zdarma, jakožto dárek k 10. výročí Supercell. V červnu nás také čekají další nové skiny a to konkrétně Evil Gene, Constructor Jacky a komunitou dlouho žádaný skin na Pam – Summer Pam.

Úplnou novinkou, která nám hru ozvláštní, jsou piny, malé emotikony, které hráči budou moci sbírat a využívat v chatu a nejspíše i přímo v jednotlivých hrách. O pinech zatím moc nevíme, není jisté, jak je budeme moci získávat a ani jak přesně jejich používání přímo v zápasech bude probíhat.

Brawl Talk také zodpověděl otázky ohledně Ticketed eventů. Ty hru neopustí, budou z nich nyní 2 minutové zápasy a maximální odměna za jejich odehrání bude 100 tokenů. Kromě těchto gamemodů se také zpět do hry vrátí dříve odebraný Hot Zone, který oproti své staré verzi prošel malými změnami. Ve hře tento gamemode bude jen na omezené období přibližně 3 týdnů, nicméně ve videu dochází ke zmínce, že pokud hráči tento gamemode chtějí ve hře trvale, mají ho hrát co nejvíce!

Štítky: update