Přejít k hlavnímu obsahu

Brute nebudou chybět v Hitpoint Masters! Sestava má mix zkušeností a mladé krve

15. 6. 2020 | 20:52 League of Legends
LOL týmu Brute i přes věhlas a velké plány vstup do sezóny moc nevyšel. Před letním splitem tedy přichází kompletní pětice hráčů, která se do Hitpoint Masters #14 kvalifikovala pod názvem Cookiemasters.
Team Brute
Team Brute

V sestavě se objeví mix více méně známých hráčů se zkušenostmi z nejvyšší česko-slovenské úrovně, jako jsou marksman Kesav a jungler Hardy. Kesav už v Brute jednou působil, a to ještě v roce 2017, kdy s týmem obsadil 8. místo v tehdejších Hitpoint Masters a stejně skončili i na MČR 2017. Jungler Hardy pronikl na vrchol domácí scény v letošním roce, kdy se dostal do ligy v sestavě tehdejší Vikingekrig Academy. S vikingy ale na jaře získal jen jednu výhru ze 14 kol, takže svou svou bilanci vylepší třeba právě s Brute. 

Zbylí hráči si na úrovni Hitpoint Masters odbyjí svoji premiéru, přestože mají v podstatě všichni s kompetitivním hraním alespoň minimální zkušenosti. V kvalifikaci nejvíce zaujal toplaner Fulis, který byl často označován za jednoho z velkých talentů domácí scény, o čemž svědčí i jeho vysoké postavení v individuálním žebříčku. 

Sestava Team Brute pro letní split:

 Česká republika Jakub "Fulis" Fulka
 Česká republika Zdeněk "Hardy" Galčík
 Česká republika Jirka "Laudy" Fischer
 Česká republika Václav "Kesav" Beber
 Česká republika Martin "Marma" Sládek