Přejít k hlavnímu obsahu

To bylo rychlé! DEV7L je v Sampi.Tipsport posazen na lavičku, do týmu se vrací bery

29. 3. 2021 | 15:00 Counter-Strike 2
Sampi.Tipsport před letošní sezónou představili jeden z nejzajímavějších domácích projektů. CS:GO sekce přivítala čtyřnásobné mistry ČR a navrátilce na scénu, Dev7la a queztona. Tým spolu hraje od začátku roku, začátek jara ale přináší první změnu, posazení na lavičku jednoho ze zmíněného dua.
bery
bery
Zdroj: Sampi.Tipsport

Tým pod taktovkou Marka 'kinzo' Bílka a Richarda 'queztone' Strnátka do sezóny nevstoupil vůbec špatně. Sampi.Tipsport se v HAL3000 MČR Tour, prvním velkém turnaji domácí sezóny, podařilo porazit eSubu nebo ENTEPRISE a vybojovat třetí příčku. Špatně si kluci nevedli ani v základní části ligy ESEA Advanced a výhrou vstoupili také do deváté sezóny 1. Tipsport COOL ligy. Jako blesk z čistého nebe, však nyní přichází změna.

„Po roce pauzy od hraní profesionálního CSka do toho určitě dám maximální výkon na 220 procent, abych se zlepšoval individuálně a dohnal to, co musím dohnat,“ hlásil v rozhovoru po přijetí do Sampi zkušený sniper Patrik 'DEV7L' Stuchlík. „Cíl pro rok 2021 bude se dostat do TOP 35. Já si myslím, že na to máme, záleží jen na tom, jestli se do konce roku stihneme všechno naučit a chytit formu. Pokud budeme hrát dříve jako v eXtatus, tak si myslím, že těch TOP 30 klidně skočí,“ nebál se DEV7L vysokých cílů. Právě jeho stopa ale dnešním dnem končí, minimálně prozatím. Na soupisku byl připsán nový hráč a čtyřnásobný mistr ČR je posazen na lavičku.

Organizace v oficiálním oznámení na svých sociálních sítích uvádí osobní důvody jako příčinu této změny, aktuální odloučení podle všeho způsobilo více faktorů a posazení na lavičku je společným rozhodnutím všech stran. Současně však není vyloučeno, že by se DEV7L v budoucnu do týmu vrátil, pokud se mu tedy podaří vyřešit vše, co mu aktuálně stojí v cestě za plným koncentrováním se na kariéru profesionálního hráče CS:GO.

Novým pátým hráčem Sampi.Tipsport se oficiálně stává Martin 'bery' Beránek. Ten už prostředí organizace moc dobře zná z loňského roku, jeho návrat ale nejvíce vítají samotní hráči, kteří si jej vybrali jako náhradu číslo jedna. Osmnáctiletý střelec po přestavbě kádru Sampi navíc nezamířil do jiného týmu, a v současnosti tak šlo o jednoho z nejlepších volných hráčů na domácím trhu. Když si sečteme všechny důležité faktory, tak může jít po všech stránkách o ideální posilu. Jaká ale bude skutečnost, samozřejmě ukáží až samotné zápasy. Na sehrání má pozměněná pětice několik týdnů, v 1. Tipsport COOL lize se s berym poprvé ukáží 17. dubna proti Dark Tigers.

Aktuální složení Sampi.Tipsport:

 Česká republika Marek 'kinzo' Bílek
 Česká republika Martin 'Pechyn' Pechoušek
 Slovensko Richard 'queztone' Strnátko
 Česká republika Vít 'nbqq' Pohlot
 Česká republika Martin 'bery' Beránek

 Česká republika Patrik 'DEV7L' Stuchlík – posazen na lavičku

Zdroj: @teamsampi
Štítky: DEV7L, Sampi, bery
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.