Přejít k hlavnímu obsahu

Chceš MČR termohrnek? Přijď si zahrát náš CS:GO turnaj! Nejbližší příležitost máš teď v sobotu

11. 9. 2020 | 09:30 Counter-Strike 2
Kvalifikační MČR sezóna letos vrcholí, což ale neznamená, že naše pravidelné turnaje měly být menším lákadlem pro ty, co si chtějí hlavně užít zábavu! Od nejbližšího turnaje jsme si tak připravili speciální odměnu pro jednoho náhodného účastníka.
MČR 2020 v CS:GO
MČR 2020 v CS:GO

MČR termohrnky byly v roce 2019 vyrobeny jako exkluzivní produkt k devátému Mistrovství České republiky v počítačových hrách. Podařilo se nám jich však vyrobit až příliš mnoho, takže nyní má každý z vás šanci si do konce letošní sezóny nějaký pro sebe ulovit! Není to totiž vůbec nic složitého, stačí se jen přihlásit do našeho CS:GO turnaje! Celkově nám v rámci letošní kvalifikační sezóny zbývají dohrát dvě měsíční série, ta předposlední odstartovala 29. srpna a ta poslední poběží až do poloviny října. Možností tedy ještě máte spousty! Zima se navíc pomalu začne brzy blížit, takže vyhrát jedinečný termohrnek může být o to zajímavější motivací.

Jak vyhrát termohrnek v našich CS:GO turnajích?

  • 1. Dát dohromady pětičlenný tým, nebo partu kamarádů
  • 2. Přihlásit se do jednoho ze zbývajících MČR turnajů
  • 3. Každý týden z účastníků vylosujeme jednoho šťastlivce
Rozpis otevřených turnajů pro závěr MČR sezóny:
Sobota 12. září 17:00MČR One Night Stand #181
Sobota 26. září 17:00MČR One Night Stand #182
Sobota 3. října 17:00MČR One Night Stand #183
Sobota 10. října 17:00MČR One Night Stand #184
Termohrnek MČR
Štítky: MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.