Přejít k hlavnímu obsahu

Co můžeme očekávat od víkendového Last Call turnaje?

25. 10. 2019 | 22:27 Hearthstone
Již zítra ve 13:00 startuje turnaj, ve kterém se rozhodne o tom, kdo se podívá na Samsung MČR mobile v Hearthstone! Co můžete od Last Callu očekávat?
Last Call
Last Call

Letos se o účastnících Samsung Mistrovství České republiky v mobilních hrách rozhoduje trochu jinak, žádné přímé postupy ze Sklizní , v němž šlo rovnou postoupit do Brna, bylo, v nich jsou ve hře pouze body, které hrají v letošní cestě do Brna hlavní roli. Jedinou možností jak nezávisle na nich postoupit na MČR byl Samsung Midseason Turnaj, který ovládl Faeli, druhým přímým postupujícím se pak stal Pardub jakožto hráč s naprosto nejvyšším bodovým ziskem. O zbylých 14 spotech se pak bude rozhodovat pomocí tzv. Last Call turnaje, na který obdrželo pozvání 28 hráčů určených právě dle MČR bodování.

Samsung MČR mobile 2019

A tento turnaj na nás čeká již tento víkend. Vše odstartuje úvodní skupinová fáze, v níž budou hráči rozděleni do čtyř skupin po sedmi. V těch se bude bojovat klasickým stylem každý každým se samotnými zápasy hranými formátem BO5 LHS s banem a postup na MČR v nich bude čekat na tři nejlepší. Hráči ze sedmého a šestého místa o možnost podívat se do Brna jako hráči definitivně přijdou, na čtvrté v pořadí ale bude čekat ještě jedna doplňková GSL skupina o poslední dva spoty.

Turnaj začne v sobotu ve 13:00, hrát se bude až do večera a stihnout by se mělo úvodních 5 kol prvních skupin. Zbytek zápasů se pak dohraje během nedělního programu, který opět odstartuje hodinu po poledni. Průběh celého turnaje bude samozřejmě streamován, komentářem ho navíc doprovodí ti nejlepší domácí casteři!

Samsung MČR mobile 2019
Štítky: MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend