Přejít k hlavnímu obsahu

Kdo bude komentovat Last Call turnaj o 14 míst na Samsung MČR mobile

24. 10. 2019 | 14:04 Hearthstone
Již tento víkend se rozhodne o tom, kdo se podívá na Samsung Mistrovství České republiky v mobilních hrách. Last Call turnaj bude opravdu nadupaný a tak u něj nesmí chybět ani ti nejlepší domácí komentátoři!
Vanik
Vanik
Zdroj: Zdroj

Petra "CzechCloud" Žaluda asi není třeba dlouho představovat, na domácí HS scéně nejspíše známější tvář nenajdete. Známý streamer a influencer sice už sám soutěžně nějakou tu dobu nehraje, velkých domácích turnajů se ale snad bez výjimky účastní právě jako caster. Během tohoto víkendu povede první komentátorskou dvojici, na streamu tedy stráví času požehnaně!

CzechCloud

CzechClouda pak doplní Jakub "Kany" Jícha, další známý streamer, který sice na nejvyšší úrovni také nikterak moc nehraje (i když je to stále úřadující mistr týmové COOL ligy), zato komentování, s tím má zkušeností požehnaně. Za mikrofonem jste ho mohli slyšet třeba na PLAYzone Challenge, na Last Call tak rozhodně nejde jako zelenáč.

Kany

Druhou dvojici povede Mikuláš "Pokrovac" Dio, zkušený hráč, který sice aktuálně paří spíše TFT, známý streamer a při nejedné příležitosti také komentátor. Slyšet jste ho mohli třeba i na letos posledním měsíčním finále nebo Podzimní Sklizni, kde jako klasicky jeho komentář vynikal především díky parádním postřehům k metě či samotným hodnocením jednotlivých playů.

Pokrovac

Do finálního počtu pak komentátorské kvarteto doplní Václav "Findan" Prosser, další streamer a hráč, který sice zářil v Hearthstone, nyní ale přešel na TFT. Findan v HS patřil k naprosté domácí špičce a ani komentování mu není cizí. I on je podobně jako Pokrovac díky tomu, kolik času hře sám věnoval jako aktivní hráč, známý svými podrobnými rozbory playů či analýzami decklistů, a tak se od druhé dvojice můžete těšit na pořádnou dávku zajímavého infa!

Findan
Samsung MČR mobile 2019

Tyto čtyři casteři doprovodí ty nejlepší domácí hráče, kteří si to v sobotu a neděli rozdají o 14 míst na Samsung Mistrovství České republiky v mobilních hrách. Více informací o Last Call turnaji včetně losu úvodních skupin najdete v tomto článku.

Samsung MČR mobile 2019
Štítky: MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend