Přejít k hlavnímu obsahu

Co znamená zlatý nábytek v souborech Fortnite pro Season 2?

14. 2. 2020 | 10:00 Fortnite
Co se týče děje ve Fortnite Chapter 2, není moc o čem mluvit. Epic Games výrazně snížily vyprávění pro Season 1 nové kapitoly, což je velká škoda, neboť jsou skvělými vypravěči. Se Season 2, která je skoro za dveřmi, by se to mohlo změnit.
Fortnite
Fortnite

I přesto, že se prakticky není čeho chytit, internetem kolují věci, které by mohly být teasery pro příští sezónu. Jednou z nich je skutečný trezor vyznačený v kalifornské poušti. Další z nich je fakt, že v počítačových souborech Fornite všude vyskakuje zlatý nábytek. 

Datamineři si zlatého materiálu všimli s vydáním updatu minulý týden. Pak se začaly objevovat leaky s obrázky, jako jsou zveřejněné výše v tomto článku. Fortnite ale zatím ve hře žádný zlatý nábytek nemá, takže můžeme jen očekávat a hádat, co se asi chystá.

Variant se nabízí několik. Epic Games plánuje nějaký časově omezený mód, nebo něco ještě mnohem většího. Ve Fortnite můžete většinou sklízet s krumpáčem tři druhy materiálů, a to cihly, dřevo a kov. Tento fakt vedl k tomu, že někteří věří, že zlatý nábytek bude možné „sklidit“ pro čtvrtý typ materiálu, zlato. Data-miner Lucas7yoshi přišel se všemi detaily. 

Jakmile to uviděli fanoušci, na sociálních sítích se začaly objevovat teorie. Jedna z nejoblíbenějších je, že tyto rekvizity mohou být součástí „Solid Gold LTM“, která obsahuje pouze legendární zbraně a itemy. Ale jelikož je tento mód pouze pro zbraně, není jisté, jak moc uskutečnitelná je tato teorie. 

Ačkoliv existují i další teorie, je nejpravděpodobnější, že Epic Games představí čtvrtý materiál. Dá se očekávat, že zlatý materiál bude velmi vzácný, zároveň ho však bude těžké zničit. Další detaily zatím nejsou známy, ale možná brzy uvidíme víc, s tím, jak se Season 2 blíží. A co vy, máte nějakou svou teorii, co zlatý nábytek může znamenat? 

PZCH