Přejít k hlavnímu obsahu

COOL liga: Čtvrté kolo znamená pro dva týmy prakticky konec šancí na postup + ZÁZNAMY

12. 5. 2020 | 10:38 Hearthstone
Čtvrté kolo letošní sezóny naší týmové HS COOL ligy je za námi a že to bylo něco! Na jeho konci totiž stojí rovnou dva týmy bez skoro žádné šance na postup, jistý ho má naopak ale pouze jeden, a před posledními třemi herními týdny tak soutěž nabírá opravdu pořádné obrátky.
HS COOL liga
HS COOL liga
eErinessvs.Entropiq

Zukys  Česká republika
Bende  Česká republika
Sajmonak  Česká republika
Hazarder  Česká republika

Rogue
Paladin
Mage
Warlock
Shaman

3:1

Warlock
Hunter
Mage
Druid
Paladin

 Česká republika Faeli
 Česká republika Naruto21
 Česká republika Onekrigg
 Česká republika En1gma

Čtvrté kolo odstartoval zápas, ve kterém se na rozdíl od ostatních mohli na konci jedni z jeho účastníků pořádně radovat. Ve hře se totiž ukázali nejen Faeliho Entropiq, kterým před startem 4. kola náležela pohodlná pozice v půlce tabulky, ale také eEriness, kteří po třetím kole drželi bez prohry první místo. V případě své výhry mohli Zukys a spol. slavit jistý postup, a tak nepřekvapivě nenechali nic náhodě. Bez problémů to sice nebylo, po relativně dlouhém utkání ale eE zvládli Entropiq porazit a zbytek soutěže už odehrají v opravdové pohodě. To na Faeliho a ostatní zase bude s aktuálním skóre 2:2 čekat ještě tvrdý boj o postup.

 
Absolute Legendsvs.CZC.eSuba

Vanik  Česká republika
Valdaboy  Česká republika
Jarla  Česká republika
Vejvyk  Česká republika

Warlock
Priest
Mage
Shaman
Paladin

1:3

Rogue
Warlock
Mage
Druid
Shaman

 Česká republika PoweR
 Česká republika Vlčák77
 Česká republika ecoo
 Česká republika Scruffy

V druhém zápase šlo rovněž o hodně, to ale z opačného důvodu. Absolute Legends hrozila v případě porážky ztráta skoro všech i hypotetických šancí na postup, a výhru tudíž potřebovali jako sůl. Navzdory tomu se ale při samotném pilotování balíčků moc nepředvedli a za prohru si zde mohou opravdu sami. Hrát sice nehráli nikterak špatně, ve třetím zápase, který samotný bez větších problémů vyhráli, ale vybrali jiný balíček, než odevzdali před začátkem kola, a kontumačně tak byl přidělen bod eSubě. AL se už z tohoto vzpamatovat nezvládli a nakonec prohráli 1:3. Jejich postup už je tak nyní i na papíře pravděpodobný jen při zázraku, a lze je tedy bez mrknutí oka vyřadit ze hry o titul.

 
Inaequalisvs.Gifted Gaming

 Bpedack  Česká republika
majsssster  Slovensko
Hydo  Česká republika
Shaolin  Česká republika

Rogue
Druid
Priest
Warlock
Paladin

2:3

Warrior
Hunter
Mage
Warlock
Paladin

 Česká republika CptBoatsNHoes
 Slovensko Benko
 Španělsko Pepe
 Česká republika Kapr

Podobný scénář se mohl odehrát i v posledním streamovaném utkání, na rozdíl od AL ale Inaequalis, kterým rovněž hrozil konec v soutěži, nechali v zápase opravdu všechno. Utkání tak šlo dokonce do pěti her, Gifted Gaming ale nakonec velice těsný mirorr Paladinů vyhráli a sami se tak posunuli na dělené druhé místo, odkud jim s jednou porážkou k postupu mnoho nechybí. Inae si ale naopak podepsali ortel smrti a na postup do play-off už můžou pomýšlet jen ve snech.

 
Inside Gamesvs.nEophyte

Heki  Česká republika
Jobsad  Česká republika
Norwis  Česká republika
Martim  Slovensko

Warlock
Rogue
Hunter
Druid
Priest

3:2

DH
Paladin
Shaman
Druid
Hunter

 Česká republika Eratrion
 Česká republika StrawMan
 Česká republika Siki
 Česká republika Cocon

Nestreamovaný zápas byl, jak už tomu tak bývá, tím asi nejméně zajímavým z celého kola. Sestavy se v něm sice ukázaly pěkné a šlo dokonce o jediný zápas, kde se ukázal Demon Hunter, stále šlo ale o souboj dvou týmů z prostředka tabulky, a fanoušci tak na konci nemohli očekávat zajímavé příběhy. Z pohledu zúčastněných týmů šlo ale celkem o hodně, oba body docela potřebovaly, a tak se jejich napínavý souboj roznesl do všech pěti her, po kterých se mohli radovat Inside Games.

Tabulka po 4. kole soutěže
#Název týmuVP+/-B
1.eEriness401012
2.CZC.eSuba3149
2.Gifted Gaming3149
4.Inside Games3119
5.Entropiq2206
6.nEophyte13-73
7.Absolute Legends04-70
7.Inaequalis04-70
Štítky: COOL HS liga
miluju videohry a hlavně ligu legend