Přejít k hlavnímu obsahu

COSPLAY: Sneaky není v cosplayi žádným nováčkem, tentokrát předvedl dokonalý cosplay 2B

30. 12. 2019 | 10:00 League of Legends
Hráč LoL a AD carry Zachary “Sneaky” Scuderi po Vánocích přidal do své široké sbírky cosplayů další. Pro cosplay si tentokrát vybral jeden z nejobscénnějších postav na síti, 2B.
Sneaky
Sneaky

Sneaky přetvořil vzhled 2B s těmi nejmenšími detaily. Šaty, účes a typická maska přes oči jsou prakticky replikami samotné postavy. V ruce také drží Virtuous Treaty, charakteristickou zbraň 2B z Nier: Automata. Troufalá třetí fotka je (alespoň na oficiálním profilu) chytře zakrytá, a tak Sneakymu ponechává trochu té cudnosti. Tak jako tak Sneaky se zhostil ztvárnění této badass androidky s dokonalou přesností. 

V budoucnu možná bude mít na tento koníček ještě více času, jelikož jeho budoucnost v profesionálním hraní je nejistá. Potvrdil, že příští rok již pro Cloud9 hrát nebude a zváží své možnosti pro rok 2020. Takže ačkoliv fanoušci nebudou sledovat jeho hraní, budou alespoň moci obdivovat jeho stránku femme fatale.  

2B je jedním z mnoha cosplayů, které Sneaky udělal, ať už se jednalo o anime postavy, nebo charaktery z League of Legends. Mezi jeho nejvydařenější cosplaye patří například K/DA Ahri, Pool Party Caitlyn nebo Pizza Delivery Sivir právě z LoL. 

K/DA Ahri

Ahri

Pool Party Caitlyn

Pool

Pizza Delivery Sivir

Delivery
Štítky: Sneaky