Přejít k hlavnímu obsahu

CS:GO opět skóruje! Překonalo 1,1 milionu hráčů v jeden okamžik

23. 3. 2020 | 16:51 Counter-Strike 2
Zhruba v polovině března překonal Counter-Strike: Global Offensive magickou hranici milonu hráčů v jeden okamžik. Tam se ale nezastavil a čísla nadále rostou. Zastaví se vůbec někdy?
Stonks
Stonks

O zlomení milionového rekordu jsme vás již asi před týdnem informovali a dnes přicházíme s další zprávou. Hře se dařilo již od začátku letošního roku, kdy postupně lámala jeden rekord za druhým a čísla narůstala. Nyní je tu další milník, v jednu chvíli se přihlásilo neuvěřitelných 1 100 244 hráčů. Counter-Strike: Global Offensive je podle SteamCharts v současnosti nejhranější hra na Steamu, za posledních 30 dní uživatelé nahráli úctyhodných 452 milionů hodin. Populární střílečka dominuje, za ní se v žebříčku drží třeba Dota 2 a PUBG.  

Jelikož opatření kvůli koronaviru po celém světě nadále trvají, školy jsou zavřené a většina lidí pracuje z domova, pokud je to jen trochu možné, krátí si mnoho lidí čas právě hraním videoher, což je znát i na číslech. Takový Steam měl o víkendu 22 milionů aktivních uživatelů, o celé 2 miliony více než v polovině měsíce. Jak se koronavirus šíří, obavy z něj stále zůstávají. Různé akce se odkládají, nebo rovnou ruší, případně se přesouvají do virtuálního prostředí. Esport by mohl být budoucností sportu, ale krize snad brzy pomine. Do té doby se snažte zůstat v klidu, dbejte na pečlivé mytí rukou, nesahejte si na obličej a zahrajte si svou oblíbenou hru!

SteamChart