Přejít k hlavnímu obsahu

CZC.eSuba vítá první letošní posilu do Fortnite sekce

12. 3. 2020 | 13:14 Fortnite
Už to jsou dva měsíce, co ve Fortnite sekci eSuby proběhlo zemětřesení, po kterém na aktivní soupisce zůstal jediný hráč. Tradiční domácí organizace však nad oblíbenou battle royale hrou hůl neláme a nyní přivádí první novou posilu.
eSuba Toby
eSuba Toby

CZC.eSuba se v lednu rozloučila s trojicí hráčů a kromě toho se Mirko 'Orinn' Baumann přesunul do role manažera a trenéra. Jediným aktivním hráčem tak zůstal Petr 'Pekashi' Mígl, který ve středu k sobě přivítal prvního nového parťáka. Tobias 'Toby' Pergl na domácí scéně dříve působil v Mindfinder Esports a naposledy hájil barvy mezinárodního týmu eKon. Nyní tedy posiluje eSubu, kde se chystá jít vstříc novým cílům.

Fortnite hraji už přes dva roky, ale kompetitivnímu režimu se věnuji teprve rok. Za to období jsem zvládl vyhrát nějaké ty peníze a stát se jedním z nejlepších CZ/SK hráčů. Cílů je určitě mnoho, například se kvalifikovat na World Cup nebo na finále FNCS. Budu se snažit udělat maximum proto, abych se na jeden z těch největších turnajů kvalifikoval.

uvedl Toby v oficiálním představení na webu organizace.

Hledání nových talentů do našeho týmu jsme vždy vnímali jako jednu z oblastí, kde máme ještě velké mezery. Na naší scéně téměř neexistuje něco jako aktivní scouting a tudíž se noví nadějní hráči hledají velmi obtížně. Velice jsme uvítali aktivitu Orinna, který přišel s náborovými turnaji, do kterých se zapojily desítky hráčů a musely projít určitým sítem a předvýběrem. Toby z nich vyšel jako ideální kandidát k nám do týmu a já jsem velice rád, že ho u nás mohu přivítat. Přeji mu hodně štěstí a úspěchů v našem působení.

doplnil Alexandr Ambróz za vedení CZC.eSuby.

PLAYzone Challenge 2020
Zdroj: esuba.eu
Štítky: eSuba, Toby
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.