Přejít k hlavnímu obsahu

Dakotaz vyzval Ninju na přátelský duel ve Fortnite na Twitteru

6. 5. 2019 | 22:43 Fortnite
Všechno to začalo, když hráč s přezdívkou Dakotaz sdílel na svém účtu na Twitteru video, ve kterém hraje Fortnite a dává si headshot z velké dálky. Ninja odpověděl o pár hodin později svým videem, v němž můžeme vidět stejně tak zajímavý zákrok ve hře.
Fortnite: Season 8
Fortnite: Season 8

Video od Dakotaze ukazovalo, jak přímo vyzývá Ninju k menší soutěži v tom, kdo si dá lepší kill ve Fortnite. V jeho postu jsme mohli vidět, jak zabijí hráče odstřelovací puškou z dálky 68 metrů a přitom jeho protihráč používá svůj glider. Ninja ale jen tak lehce nepodlehl příspěvku, ve kterém byl označen a o pár hodin později zveřejnil příspěvek vlastní.

Video, jenž na svém twitterovém účtu zveřejnil Ninja, je v několika bodech podobné. Tyler Blevins na něm vybojoval nepřítelem postavenou základnu a poté odstřelovací puškou eliminoval dalšího protihráče, který si ještě plachtil v oblacích. Podstatný rozdíl je ale v délce odstřelu. Ninja svojí oběť totiž zabil z neuvěřitelné dálky, která činila 153 metrů.

Je jasné, že to nebyl jen obyčejný výstřel. Ninja totiž určitě musel odhadnout dráhu padajícího nepřítele a doufat, že se trefí. Jeho odhad byl nakonec správný.

Pokud by Dakotaz ukázal výkon přece jen o něco lepší, než předvedl Ninja, mohl by tenhle Twitter souboj pokračovat.

NVIDIA
Štítky: Ninja, Dakotaz